Chcem schudnut!

Príspevok v téme: Chcem schudnut!
kajjka

Ahojte,
chcem schudnut. Viem ze to tu uz bolo 100x ale ja vazne a nejde mi to uz viac ako rok :( chcem dat dole 5 kg a spevnit postavu, ale nejde to :( asi sa stravujem zle,lebo sportovat sportujem (2x do tyzdna aerobic, 4x do tyzdna 25 km na bicykli, a semtam nieco ine). Ak viete,poradte mi jedalnicek, alebo ze co by som mala este robit...
snazim sa jest pomenej, vecer uz nic, ale napr dnes som toho jedla viac.. asi by som toto nemala robit,ale niekedy neviem odolat. Prosim pomozte ,hociaku radu prijmem s radostou.

Zuzanama

Ja som zacala chudnut pred tyzdnom. Musela som sa nastartovat, uz davno viem, ze to nie je len o pevnej voli. Aspon v mojom pripade dieta a jej otrocke dodrziavanie nepripada do uvahy. Lenze ja nie som mlada dievcina, ako vacsina z vas tu. U mna uz islo ozaj o zdravie. Ja beriem chudnutie ako vedlajsi produkt zdravej vyzivy. To, ze chudnutie sa zacina v hlave je stara otrepana fraza, ale je to skutocne tak. Dlho sa mi nedarilo najst ten spravny impulz. Kym som si neprecitala jednu knihu. Tam je presne popisane, ako to funguje v tele, ked jeme vsetko dokopy, maso so zemiakmi, s ryzou, malo vlakniny, co je ziva a mrtva potravina atd. Hned v prvy den som nakupila kopu zeleniny a vyse tyzdna nekupujem ziadne masove vyrobky, salamy, sunky, klobasy a podobne svinstva. Jem v podstate delenu stravu, ale ja ju volam zdrava, nedrzim dietu, jem vela zeleniny k chlebu, k ryzi, k masu. Schudla som 1 kilo za tyzden, ale vlastne uz po dvoch dnoch, najdolezitejsie vsak je, ze sa citim skvele, mam dobru naladu a chut pokracovat.

Trala

pridaj sa k nam v teme : Od dnes chudnem (alebo tak nejako)
zacala by som tym, ze napises ako vyzera tvoj typicky den s konkretnymi jedlami a casom a aktivitou
vek vaha a vyska