Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
o je na tom urazajuce ak sa niekto pozrie na nieco pekne? co ta na to m uraza, asi chyba dovera vo vasom vztahu.Na pekne veci sa rada divam, od obrazov po peknych muzov, a to iste nech si robi aj moj partnr ..ale vztah laska nepatri medzi esteticke zalezitosti.
to mu akoze pridelis ze na spatu sa kukaj a na peknu ne?alebo na nikoho ked si pri mne lebo moja jesitnost trpi???vzdy budu krajsie a krajsi a mladsi..ale stale nechapem co to ma spolocne z laskou.Podla mna sa necitis dost milovana, tak ziarlis, takze asi treba pracovat na vztahu ,alebo..jeden z vas nie je v nom spokojny..nie?
preco by si/ste musela vsetko tolerovat?
no lebo je to ludska prirodzenost a my sme slobodna spolocnost :)
preto
Cele je toto hlupost, kazdy clovek je iny. Ja sa napriklad vobec neobzeram po chlapoch.Skor sa obzriem za peknou zenou s povzdychom, kiez by som ja tak vyzerala ;) Mojho manzela som nikdy nevidela ocumovat druhe zeny. Viem, ze sa urcite na peknu zenu pozrie, ale nikdy som si to nevsimla.
Tak nie zeny alebo muzi, ale ludia mozu byt netaktni, taktni, uchylni, verni atd...
joooj, ale ten "benjamen" je ale inteligentný chlapec, jeho názory sú tie najsprávnejšie a uzurpuje si právu aj na kritiku žien...no môj neviem, či nejaký bod splnaš čo sa týka inteligencie..ženy majú taký problém aký si vyrobia, ked si vezmú tupca, alebo s ním proste chodia. Najhoršie na tom všetkom je, že obaja zistia, že to nie je to pravé orechové už až ked majú "bumašku"..no ale čo..dnes sa nenosí slušnosť k žene (asi sme si na vine samé..stále žena musí byť tá, ktorá je hromozvodom...),dnes sa nenosí ani vernosť k žene ...a je málo žien, ktoré vedia tolerovať, že jej miláčik sa v jej prítomnosti obzerá za inými babami...to mi ver...neviem či téma je blbá, ale je isté, že názorov na to je tak veľa ako je veľa ľudí...nepovedala som, že všetci muži rozmýšlajú rozkrokom...napísala som, že ak muž nemá trochu súdnosti a slušnosti voči svojej priateľke, aby ju neurážal svojím správaním sa, tak ási nepoužíva veľmi mozog...zbytočne sa tu rozpisujem, práve típek ako ty to proste nechce pochopiť...ale je to tvoj problém.pá
pretoze ti slubil vernost nie slepotu:D
tortila na zaklade tvojho predposledneho prispevku zacinam pochybovat o tom, co som o tebe predtym napisal. To o tom princovi myslis vazne? Tak to potom asi vazne zijes v rozpravke. Pockaj, ked sa prebudis do krutej reality. Zeny take v skutocnosti vobec nie su, je to casto v skutocnosti iba poza. Mozno je ich tak percento a preto zovseobecnovat nieco take na vsetky zeny je ako napisat, ze ked vcera prsalo tak je uplne jasne, ze bude prsat cely rok v kuse bez prestavky.
uhlie teraz si to vetou "No a my tu jej vylevy musime znasat" totalne zaklincoval. Hlasno ti tlieskam. A doplnil by som este, ze nielenze ich musime znasat (tie vylevy), ale navyse, ked s nimi nahodou niekto nesuhlasi tak je hned panic, chrapun a tupec neomaleny.
prestavka,
zena nemusi nic tolerovat, toleruje to, co tolerovat chce.
tortila,
v ktorom state zijes? Nemam ten dojem, ze by zeny existovali len pre jedneho princa. Ked si trochu prcitas ine temy, tak zistis, kolko ich bez problemov dokaze rozbit manzelstvo a ktore idu len za peniazmi. Benjamen ma pravdu v tom, ze zeny trpia komplexami voci muzom a pokusaju sa vybit svoju zlost na nich, bo inak to asi nevedia. Uz len nazov tejto temy vypoveda o tom, ze autorka je zrejme dost problemova, lebo nepozna slovosled a aj pouzitie spravnych slove jej robi problemy. No a my tu jej vylevy musime znasat.
sorry lidi, ten druhý príspevok patril do inej diskusie :D