Adela Banasova

Príspevok v téme: Adela Banasova
len tak ma

aj vas uz unavuje ako vsade vidite len tuto super moderatorku , ako keby na slovensku neboli aj ine schopne moderatorky napr, Evka Pribilincova - prirodzena a bezprostredna , neafektovana , jednoducha s talentom

Adela to uz prehana s tym aka je tazka intelektualka , ma nad vsetkymi navrch , ze to niekedy hranici uz az s povysenectvom .......

pozor , lebo ked otvorite chladnicku urcite tam bude super Adela

qqq+

Nečítali ste podmienky tohto fóra?! Nemá sa hovoriť o tretích osobách! Keďže ste toto pravidlo porušili, urobím tak aj ja! Tá A.B nepatrí na katolícke podujatia ako sa už stalo. Veď je tam ona na posmech!

Katarínka 2312

Ahoj ...ja si myslím ze zámer tohto komentára bol ten ze niekto mal chuť sa podeliť o svoje pocity ...že niekoho nemusí atd. a chcel možno si prečítať podporu a nie komentáre akí su ľudia a kto sme akí ...ja sa pripájam a myslím si ze Adela Banašová je povrchná a neľudská osoba bez akejkoľvek pokori ..možno v súkromí je iná ale pred televíznymi obrazovkami je dosť nepríjemná a útočí na úplne obyčajných ľudí...môj názor a pripájam a podporujem ženu ktorá sa chcela posťažovať a poohovarat

Katarínka 2312

Ahoj ...ja si myslím ze zámer tohto komentára bol ten ze niekto mal chuť sa podeliť o svoje pocity ...že niekoho nemusí atd. a chcel možno si prečítať podporu a nie komentáre akí su ľudia a kto sme akí ...ja sa pripájam a myslím si ze Adela Banašová je povrchná a neľudská osoba bez akejkoľvek pokori ..možno v súkromí je iná ale pred televíznymi obrazovkami je dosť nepríjemná a útočí na úplne obyčajných ľudí...môj názor a pripájam a podporujem ženu ktorá sa chcela posťažovať a poohovarat

Škoda

Je mi ľúto , že verejnoprávna televízia nemá krajšie a poctivejšie moderatorky!
Hodila by sa do rozpávok .Škoda že slovensko má taký vkus. Tí čo vystupujú v TV by mali mať trocha úcty ku národu a nie obliekať sa ako bezdomovci alebo ako keby nemali na slušný reprezentačný oblek!Dôvod je jednoduchý, je pekná len pre toho ktorý sa do nej zaľúbi a pre ostatných je nanútená, lebo krajšiu a lepšiu tam nedajú.Žiaľ aj také nanútenia musíme trpieť za koncesionárske poplatky!

Alessandraa

trochu mi unika zmysel toho preco sa o Adele potrebujes bavit na fore ked ti lezie na nervy...Adela je bezkonkurencne n.1 moderatorka na Slovensku a ano je vo vela projektoch,ale je to jej praca a robi ju kvalitne tak aky je problem??kazdy sme iny jednemu sa paci to inemu tamto...nikto ti nedrzi samopal pri hlave aby si pozerala jej relacie a citala o nej clanky...

wrwrw

je mi zle ked vidim ten kosnky xicht Banasova.aj lepsi prgram koli tej konskej hlave vypnem.Pan byvaly poslanec taticko Banas byvaly diplomat v DDr ma dobru tlacenku.

vitali

Adela je dobrá moderátorka a vsetko to, čo ste napísali, s tým suhlasím:) Jednoducho je nepovsimnutelna. Ale musím suhlasit aj s tym, ze ju berú vsade kde moze moderovat. A nielen ju, aj inych par ludi, akoby nik iný s talentom neexistoval. Na jednej strane je to fajn, ale na druhej by si zasluzili pozornost aj ostatní.