Polygynax a sex

Príspevok v téme: Polygynax a sex
veronika666

v pribalovom letaku sa pise,ze sex vynechat uplne,alebo obmedzit.kondom pouzivat nemozme kvoli priatelovi,pharmatex mi pravdepodobne sposobil tie problemy,co mam.a HAK zacnem uzivat az od dalsej menstruacie.takze normalny sex neprichadza do uvahy aj tak.len ma zaujima,ci oralny moze v pohode byt?samozrejme,ze sprcha predtym,aj potom.lebo este si obaja mame davat mast fungicidin.
a dalsia otzaka,pisu,ze polygynax su antibiotika,a vychadza mi to tak,ze v den,ked ich doberiem dostanem menstruaciu a teda zacnem brat HAK.moze mat polygynax vplyv na ucinok HAK a teda este tyzden po jeho dobrati nemozme ist naplno,ci to ucinok neovplyvni?

macka26

pokial mas vytok, tak chces mat oralny sex? to sa ti nehnusi trochu? ja by som so vsetkym pockala kym nebudes uplne fit.

a vacsie mnozstvo vytecie naraz. niekedy zvykne aj pocas dna zbytok

veronika666

macka26 takze to ale vytecie naraz?ziadne postupne vytekanie pocas celeho dna? a problem bol asi taky,ze v piatok sme prvy krat pouzili pharmatex krem.a celu sobotu a nedelu potom zomna vytekal :( samozrejme,ze som menila intimky,aj som sa castejsie sprchovala,ale nedalo sa zakazdym.takze som to tam dole mala cervene,zapalene,podrazdene a svrbelo to.cakala som az dodnes,sice sa to zlepsilo,ale neustupovalo to,tak som sla k doktorovi.a ten povedal,ze sice ja zapal citim len vonku,ale on je aj vnutri.a vraj mam aj vytok,takze mi toto predpisal.neviem,ci je to alergia na nejaku zlozku pharmatexu,alebo priatel na mna preniesol nejaky zapal.fakt netusim.ten fungicidin si ma davat 2 krat denne aj on.tak dufam,ze sa to prelieci.

macka26

rano to bude z teba vytekat. zvykne to vytiect naraz vo vacsom mnozstve. odporucam na noc slipovu vlozku

aky si mala problem ked si dostala polygynax a fungicidin?

veronika666

a este otazka.ked si dam tu kapsulu vecer,pred spanim tak sa mi to za noc rozpusit a vstrebe?alebo bude zomna rano este nieco vytekat?