Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Permalip implantat

Ingusik

Zdravim, tak som den po zakroku. Robili mi to doobeda, takze najvacsi opuch prisiel vecer, ale dnes je to pokojne a myslim, ze uz aj odpucha. Som doma, takze odpocivam a davam si casto studene obklady a pijem vela cistej vody. Robili mi obe pery, s vrchnou sa potrapili, nie a nie preparovat, spodna bola rychlo. Robil mi to MUDr. Ziak z Esthemedu, ako cloveka ho velmi odporucam, mal vynikajuci pristup, aj pocas zakroku stale so mnou komunikoval, velmi, velmi sympaticky, tak dufam, ze vysledok bude stat zato. Ozvem sa neskor, ked uz budem moct s velkym usmevom medzi ludi.

Ingusik

Zdravim,
mna tento zakrok caka zajtra. Este stale vaham, skoda, ze som tuna nenasla viac info o skusenostiach. Myslim si, ze najlepsie je tukom, aj som nato bola pred 3 rokmi, ale doktoria zvolila zle odberove miesto, tak mi nemala co poriadne aplikovat a tiez mam rychly metabolizmus, takze vysledom miniminimalny. Tak mi drzte palce a potom sa ozvem ako som spokojna, Inga

lakina

Ja mam par tyzdnov po zakroku a vyzera to pekne, mam skoro dvakrat take pery ako pred zakrokom.
Robil mi to Paliatka, stalo to u neho 660eur, ale mam to nastalo. Pery nie su take kacacie ako pri pichani aquamidu ci inych vyplni.

Kylie89

Dianka82

Zajtra idem na konzultáciu k tomu dr. Paliatka - v Ruzinovskej nemocnici je. Tak uvidim co mi povie. Čítala som na nete na to referencie zo zahraničia, aj videla foto, ak videá ako to robili a výsledky.. Ja chcem na to ísť určite, lebo dá sa to hocikedy vybrať, keď sa to nepáči, alebo vymeniť implantát za väčší alebo menší... takže v pohodke, tu u toho Paliatku to stojí 650eur do jednej pery a do oboch pier 1200eur .. len sa bojím toho, nepoznám na neho žiadne referencie, ešte to v Ba robia v interklinik tuším, či kde, musím pozisťivať, tak musím nájsť doktora, ktorý má dobré referencie a tam pôjdem. Tak hľadám hľadám najlepšieho chirurga..