Ahojte mam problem so štitnou žlazou a vobec sa mi nedari schudnut.Aj ked sa nejak extra nenapchavam alebo trošku uprvim stravu nikdy neschudnem.Mate niektore kočky skusenost ako sa da schudnut pri štitnej žlaze?Mam raz zniženu potom zase zvyšenu funkciu a dost mi to skače.Vdaka
Da sa vobec schudnut pri ochoreni štitnej žlazy? Ako?
martuška 23 aká je tvoja adresa?ale pokiaľ sa jedná o počítanie kalorií tak to som už skúšala ale keď s tým začnem tak schudnem 2kg a potom ma začne preháňať.Ak jem normálne tda keď sa nesnažím chudnúť tak s trávením nemám žiadne problémy
Schudnúť sa dá :-)
Pri ochorení štítnej žľazy ( hypofunkcia ) je výrazne spomalený metabolizmus, rozhýbať sa dá jedine pravidelným cvičením.
Baby, skúste zájsť do fitka, nechajte si spraviť jedálniček a redukčný tréningový plán a hlavne to nevzdávajte.
Ak niečo pri chudnutí nefunguje, a v prípade zníženej činnosti štítnej žľazy to platí dvojnásobne - tak je to diéta.
Bubinko - činnosť štítnej žľazy treba ustáliť - komunikuj s lekárom a ak sa to nedarí, tak ho zmeň.
neviem ti poradiť pretože stýmto mám problém aj ja.Podarí sa mi schudnúť tak 2kg a potom sa to zasa vráti naspať.Čím menej jem tým je to horšie.Dokonca ma v tedy začne preháňať. Tiež si stým neviem rady.