Niekedy myslím na bývalého, aj ked mám nový vzťah....

Príspevok v téme: Niekedy myslím na bývalého, aj ked mám nový vzťah....
Natália987

Nechápem prečo .. Mám len 19 ale niekedy si pripadám ako blázon . PREČO nanho myslím ...Trvalo to takmer dva roky. ten človek mi veľa dal .. Proste naučil ma spoznať samu seba,bola to moja prvá veľká láska.. A aj ked sme nemohli byť často spolu na nete sme si vedeli písať pomaly celé dni .. Ba až noci .Všetko by bolo fajn, keby nás vtedy a podstate by to tak bolo aj dodnes ,nedelilo 300 km... Obaja sme si našli nových partnerov, moj súčastný je pozorný,navyše veľký sympaťák,rozumiem si s ním .....Ale... Niekedy si tak pomyslím čo asi robí on..Ako sa má a tak ..Alebo si pozriem jeho profil na Fb..Viem že by som nemala , viem že to je choré rypať sa v dávnej a skončenej minulosti ...Ale proste ten človek vo mne zanechal niešo tak silné a intenzívne... Snažím sa to brať s akým si nadhľadom že aj tak to už nemá význam riešiť to .. Ale po takom dni sa mi s ním zvačša celú noc sníva.. Ako napr dnes. Možno to beriem preto tak,pretože bol prvý,proste prvá láska a asi aj preto že je tak daleko ... Uvedomujem si že sa už nikdy nestreetneme,neuvidíme a možno to vo mne vyvoláva ešte vačšiu úzkost......Moj život je v podstate fajn,študujem, som zdravá , mam priateľa.. Len prečo sa mi stáva toto ... Tie temné myšlienky,tiene minulosti ...

kafe

Prečo to vnímaš ako temné myšlienky? Ber to ako spomienky na niečo krásne.. a vychutnaj si to. Mať krásne spomienky je predsa fajn, to nie su "tiene minulosti". Slobodná to napísala pekne, neni viac čo dodať.

Slobodna

To je úplne normálne. Prežili ste spolu nejaký čas, niečo zažili, navzájom si niečo dali. Ľudia, ktorých sme milovali, ostávajú v nás, pretože zasiahli do nášho života, vývoja. Je to lepšie ako pálenie mostov. Ja osobne nedokážem vymazať niekoho zo svojho života, každý vo mne niečo zanechal a každý vo mne ostáva a každému som vďačná za to čo mi dal a čo ma naučil, vyformoval zo mňa človeka akým som dnes. Nech to už bolo dobre alebo zlé. Spomienky sú fajn ale návrat späť možný nie je, možné je ísť už iba vpred. Ale jasné, že ťa zaujíma ako sa má, čo má nové.

kaja.17

viem ze ti tymto nepomozem ale aby som pravdu povedala, bojim sa toho aj ja a velmi..od rozchodu sice nemam priatela ale ak niekdymat budem neviem ci dokazem zabudnut na byvaleho..