Môj priateľ chce stále análny sex aj keď sme ho mali iba raz...neviete čo sa mužom na tom tak strašne páči??keď sa opýtam toho svojho, odpovie mi že on nevie...:-)
Análny sex-prečo sa mužom páči?
PRETO MUŽOM PÁČI SA TAKZVANÝ ANÁL,
LEBO JE TO PRE NICH TAKÝ UŽŠÍ KANÁL.
A CÍTIA PRI TOM URČITE VäČŠIE TRENIE,
PRETO MAJÚ Z TOHO TAKÉ POTEŠENIE.
-
ALE ANÁLNY SEX ČASTO ROBIŤ NESMIETE,
LEBO SI DO VNÚTRA INFEKCIU VNESIETE.
RAZ ZA MESIAC KAŽDÉMU ÚPLNE POSTAČÍ,
VEĎ NA SEX INÁ DIERKA JE, AK VÁM TO NESTAČÍ.
-
KOMU SA TO NEPÁČI NECH TO RADŠEJ NESKÚŠA,
LEBO SVOJE ZDRAVIE TÝMTO SI LEN POKÚŠA.
KAŽDÝ MÁ V SEXE ÚPLNÉ INÉ SPôSOBY,
HLAVNE ŽE TO RADOSŤ DVOM ĽUĎOM SPôSOBÍ
No...takto ti to napisem.Chlapom sa to paci,pretoze je to nieco ako druh vaginalneho sexu,len mozno o nejaky ten stupen viac alebo menej(u kazdeho individualne).No ovsem nie kazdej zene sa taketo nieco paci.Niektore to beru ako sex ako kazdy iny,no niektore na to ani nepomyslia...
Kokos to kde sme..v klastore??kazdemu s apaci nieco ine..no a co? nieje dovod ho teraz urazat ze je fekalista a neviem co... mne sa paci ked mame s praitelom suloz a popri tom mi do analu strka prsty..vtedy mam taku rozkos ze ani neviem kde som...:) povedzte mi aka som nechutna, a uchylna..:)
INSOMNIA:
lenze partnerova vernost a Tvoja ziarlivost, ktoru si predvadzala, to su uplne odlisne zalezitosti. Vsetko, coho si sa bala, na co sa partner pozera atd., nema nic spolocne s tym, ze Ti bude verny. A naopak. Ak niekto urobi vsetko co chces, neznamena to, ze za chrbtom neni neverny.
AdamKrt
no nie som :) ale na tej partnerovej verenosti si fakt potrpim ! a to vsetko co som riesila..bolo zakotvene v tom..
INSOMNIA:
zaujimave... :) Zacinal som si uz mysliet, ze si nejaka puritanka :)
A preco by sa to malo pacit len muzom..mne osobne sa to velmi paci do riťky..:) aj ked pred tym som bola skor proti..
podla mňa pre to, že to nie je bežne prístupný otvor :D a pre to, že je to tam také užšie a stiahnutejšie...