Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Semenniky, Hrcky...

Príspevok v téme: Semenniky, Hrcky...
Jovany

Ahojte setci.
Vsimol som si ze aj ja mam hrcky..dve nad semennikmi da sa povedat...v podstate tam stale boli myslel som ze je to nieco ako splet zil alebo neviem co....no dnes sa mi kusok zazdalo ze na lavom je to o kus vacssie...neviem ci to je stale to iste alebo to moze byt nieco horsie...Vobec to neboli je to mierne pohyblive ako keby to bolo viazane k semenniku...no neviem co vyn ato

Mozte tu pisat nazory aj postrehy co sa stali vam.

spicli

prepacte za to pismenko.aj ja mam taky problem ako kebyze mam tam hrcnu.ale iba na jednom semeniku a ho mam aj vacsii o nieco ako ten druhy.ked som si to ohmataval tak sa mi to zdalo ako kebyze tam mam gulku nejaku ale zatial som stim problem nemal ale by ma to zaujimalo ze co to je.a ako vravi hector tak dufam aj ja ze je to nadsemennik-.pls odpiste mi na toto

Jovany

Asi mas pravdu....ked som si to ohmataval tak potom ma chvilku bolelo ako ked dostanes do futbalkou medzi nohy:)...tak nebudem stresovat:)

hector

Jovany neblazni. Ved to mas nadsemenniky, to je uplne normalne. Hlavne si to nepuc a nestlacaj. Pozri si nejaky obrazok anatomie muzskych pohlavnych organov a ked sa ti aj potom bude zdat, ze tam mas nieco, co tam nepatri tak potom utekaj k doktorke. Neboj tvoja obvodna ti to chytat nebude, ked tak ta rovno posle na urologiu. Ale aj tak si myslim, ze su to nadsemenniky.