Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sex a antikoncepcia

Príspevok v téme: Sex a antikoncepcia
jully845

Ahojte, mam taku otazku mozno trocha hlupu ale nevadi...viete ide o to ze beriem antikoncepciu ale priatel sa boji do mna aj tak urobit...takze asi ju beriem zbytocne nie? ale zase keby som ju nebrala tak s kondomom je to onicom a zase riskovat bez to by som velmi nebola rada....ako to riesite vy??...dakujem za odpovede...ale normalne nie hlupe poznamky

yorka

baby premýšľam, že si cyclotest objednám ale ako budem vedieť ako to zapnúť a podobne? je k tomu nejaký návod?

veronika89_8

ano, pouziva sa to rovnako, ked mate plodne dni tak sa displeji zjavia dve babatka :-) myslim ze je to super sposob planovania dietatka

zrzkazuzka

takze ten cyclotest baby ukazuje presne kedy by sme mali mat styk, kedy je najvacsia pravdepodobnost otehotnenia hej? a meria sa to ale rovnako nie?

svetlanna7

ano jeden sa vola cyclotest 2 plus ten je ako antikoncepcia a meria plodne a neplodne dni a zase cyclotest baby je ked planujete mat dieta tak ukazuju vysokoplodne dni a plodne :) zatial mam vyskusany len cyclotest 2 plus, uvidime mozno raz vyskusam aj ten druhy :)

MajiM

ja som si to kupila online:
antikoncepcia-cyclotest.sk

na dobierku a o par dni som to tu aj mala. navod v slovencine k tomu je, takze no problem :)

veronika89_8

zatial som presvedcena ze je spolahliva, zatial veru tehotna nie som :) kupila som si ten pristroj na meranie, co spomina aj Maji podomnou.. Aj to som nan len nahodou narazila ale skusila som a nelutujem

MajiM

Ja som veru mala kamosku, ktora otehotnela aj ked brala HAK .. takze to zaruka urcite nie je!

Ja som si nasla prirodzenu antikoncepciu: cyclotest2,
ktora mi pekne ukaze neplodne dni a vtedy ideme naplno ...priatel to miluje

a tesi sa, ze netlacim do seba hormony, ktore maju velmi negat. ucinky!