Ahojte, mam taku otazku mozno trocha hlupu ale nevadi...viete ide o to ze beriem antikoncepciu ale priatel sa boji do mna aj tak urobit...takze asi ju beriem zbytocne nie? ale zase keby som ju nebrala tak s kondomom je to onicom a zase riskovat bez to by som velmi nebola rada....ako to riesite vy??...dakujem za odpovede...ale normalne nie hlupe poznamky
Sex a antikoncepcia
baby premýšľam, že si cyclotest objednám ale ako budem vedieť ako to zapnúť a podobne? je k tomu nejaký návod?
ano, pouziva sa to rovnako, ked mate plodne dni tak sa displeji zjavia dve babatka :-) myslim ze je to super sposob planovania dietatka
takze ten cyclotest baby ukazuje presne kedy by sme mali mat styk, kedy je najvacsia pravdepodobnost otehotnenia hej? a meria sa to ale rovnako nie?
ano jeden sa vola cyclotest 2 plus ten je ako antikoncepcia a meria plodne a neplodne dni a zase cyclotest baby je ked planujete mat dieta tak ukazuju vysokoplodne dni a plodne :) zatial mam vyskusany len cyclotest 2 plus, uvidime mozno raz vyskusam aj ten druhy :)
ale pozeram ze od cyclotestu su nejake dva pristroje nie? je v tom nejaky rozdiel?
ja som si to kupila online:
antikoncepcia-cyclotest.sk
na dobierku a o par dni som to tu aj mala. navod v slovencine k tomu je, takze no problem :)
v lekarni nie, len cez internet sa da objednat
da sa to kupit v lekarni?
zatial som presvedcena ze je spolahliva, zatial veru tehotna nie som :) kupila som si ten pristroj na meranie, co spomina aj Maji podomnou.. Aj to som nan len nahodou narazila ale skusila som a nelutujem
Ja som veru mala kamosku, ktora otehotnela aj ked brala HAK .. takze to zaruka urcite nie je!
Ja som si nasla prirodzenu antikoncepciu: cyclotest2,
ktora mi pekne ukaze neplodne dni a vtedy ideme naplno ...priatel to miluje
a tesi sa, ze netlacim do seba hormony, ktore maju velmi negat. ucinky!