co mam robit s nepravidelnymi kramami niekedy meskaju aj 2 tyzdne :-(....a ja za ten cas zijem v mukach
nieee
nora ty vies o tom ze antikoncepciou si len vsetko pokazis?ja som brala dva roky antikonc.mala som uplne na cas a den menstruaciu ako som ich vysadila mam nepravidelne a lekar mi zistil v tele vecsie mnozstvo muzskeho hormonu povedal mi aby som zasla na endokrinologiu vysetrenie stitnej zlazy ukazalo ze je to ok a endokrinologicka i povedala ze tieto vsetky problemy mi sposobila antikoncepcia...rozburia i hormony a moj gynekolog mi povedal,ze v buducnosti mozem mat problem s otehotnenim priblizne o tyzden si idem pre krvne vysledky na hormony a uvidim ak tsm budem mat stale vecsie mnozstvo tak sa to musi liecit....
no aj mne zvyknu meskat taky tyzden, niekedy 2 tyz. niekedy su skoro presne.Mam 19 rokov a menstruaciu od 13.Mam ist s tym na gyndu? dik za odpoved
a kolko mas rokov?
ked su stale nepravidelne a nema to nejaky konkretny dovod - napr prechladnutie. asi bude najlepsia antikoncepcia a ani nebudes musiet mat strach