Nemam 13 rokov a nechcem nejak dopodrobna rozoberat intimnu hygienu, ale mam tusak, ci moje problemy nemozu suvisiet s tymto problemom. Prednedavnom som sa liecila na zapal, potom som mala nejake slabe ovulacne alebo menstruacne alebo co ja viem ake krvacanie, pocas ktoreho som nemohla pouzivat tampony a nakolko mi nenormalne vadi pocit vlhka v posve, chodila som sa casto utierat uplne do sucha na wc. Rovnako som si vsimla, ze to iste robim aj po malej potrebe, ze sa utieram aj 3 krat pokym nie je papier uplne uplne suchy.
Neustale citim pocit nepohody, svrbenie, palenia, suchosti, alebo ako to nazvat.. Gynekologicky som v "poriadku" tak ja neviem ci mi uz sibe alebo co.. A to nehovorim ze pri styku pocitujem palenie a stipanie.. Logicky ma napada ze to moze byt sposobene tou nadmernou hygienou, ale budem rada ak ma niekto uisti, lebo zacinam byt naozaj zufala..
Este by som sa chcela spytat k intim.hyg. - ci je normalne umyvat sa intim.mydlom (pouzivam Saforelle a to mi robi dobre, takze asi v tom problem nebude) dokladne aj v oblasti posvoveho otvoru ?? Mozno aj s tymto to prehanam ?
Dakujem velmi pekne za kazdy prispevok