Môžete mi prosím poradiť nejaké chutné recepty z pohánky alebo pohánkových vločiek?
Ďakujem
pohánka
Ja si uvarím pohánku a dám si ju na zahustenie do nedeľňajšej polievky namiesto rezancov :)
Alebo som si obľúbila jeden nasledovný recept:
Uvarenú pohánku v miske zmiešať s sójovou majonézou, s pokrájaným uvareným vajíčkom, pokrájaná paprika, sójová saláma a môžeš si tam dať kukuricu alebo čo už ty uznáš za vhodné. Samozrejme si tam nemusíš dať nič zo sóje. Prajem dobrú chuť! :)
Ako často ju môžem jesť ak chcem schudnúť?? Jedávam ju tak 2-3 x do týždňa lebo mi veľmi chutí či už uvarená s čerstvou zeleninou alebo pohánkové vločky
Nemá sa vraj kombinovať s čokoládou a orechmi. To máš jedno ako ju pripravíš, je to v podstate náhrada za ovsené vločky, ryžu a aj cestovinu, napr.do polievky. Dá sa aj na sladko. Musím uznať, že je to chutné. Kto má vysoký tlak, nejedávať denne, je síce dobrá na cievy, ale pravidelnou konzumáciou ich zužuje.
Chutné recepty s pohankou s fotkami
makrobiotika.aspone.cz
ahoj ojka, nuž preto, lebo niekedy som to jedávala a zachutila mi a okrem toho je výborná na cievy, obsahuje rutín...
silvus28, a prečo si sa rozhodla konzumovať pohánku, lebo veľa ludí ju nezaraďuje do svojho jedalnička....
slobodna, perfektna stranka (:
mellinda.blog.cz
www.najrecepty.sk
chudnisrozumom.szm.com
www.femme.sk
tu sú tiež nejaké viac pokope (:
webcache.googleusercontent.com
akurát som ju uvarila a dnes skúšam prvý krát :)