Ahojte baby, nenájde sa tu bab z Pezinka, ktorá chudne a chodila by so mnou športovať? napr. beh, zumba, fitko - dohodli by sme sa, dvom sa ľahšie bojuje. :-)
šport-pezinok-parťáčka
ahoj painter, ja chodím sama cvičiť :-) nik sa nepridal ku mne :-( no čo už.... zatial som dala dole 2,5 kg.
Holky tak čo teda? V poslednej dobe ma to tak chytilo, že strašne sa mi chce hýbať.:) Teraz ale asi nie, ale skôr tak po Vianociach. Čo vy na to? Či už ste niečo poriešili? Dajte vedieť.
ahoj Simi3, no ja mám 27, nie, v poho, veď by sme sa stretli a zistíme, či si sadneme :-), ak nie, nič sa nedeje, veď každý sme nejaký.... niečo o mne:
mám 168cm 54kg a dole chcem dostať 4kg, chodím na zumbu, teraz by som si chcela zaplatiť fitko v OC plus-tam mi chýba parťáčka, sem tam beh, ale to ma samú nebaví :-), ty máš akú predstavu? chodíš do školy takže šport ti asi vyhovuje vo večerných hodinách však?
Ahoj, ja by som aj šla (PK) ale mám 17 a ty asi hľadáš nejakú staršiu ženskú, čo? :)
aj ja by som uvitala niekoho na sport ale v NR, ak by sa niekto nasiel, tak na mail agama6@azet.sk