Dobry den,
chcel by som Vas poziadat o nazor na vztah, ktory nasledovne vysvetlim...
Nebudem hovorit pohlavie, ci sa jedna o muza alebo zenu, ale casom asi vyplynie o koho sa jedna... Mame vztah dva roky, chlapec ma 18 a dievca 17.. Rovno radsej budem pisat, ze ja som ten chlapec.. Od kedy sme spolu sa udiali nasledovne veci... Bola prilezitostna fajciarka - v tom slovazmysle, ze ani fajcit nevedela, lebo mala 15 rokov a hrala sa len na "frajerku", lebo mala naivny nazor, ze je potom drsna.. asi... Ja som jej povedal, ze mne sa to nepaci a este k tomu ma astmu.. Mal som jednoducho na to dovody... Ona to zaa rok a pol niekolko krat porusila, dokonca predomnou a pred ostatnimi.. co bolo asi jasne povedane, ze ma radsej cigarety ako mna.. asi.. stale som jej to odpustal, pretoze som ju velmi miloval... aj ked mala povahu taku, ze za kazdu jednu hlupost, dokonca nou zavinenu!! sa so mnou chcela rozchadzat a tym ma trapila.. Lenze jej to v tom case nevadilo, pretoze mala "nervy" .. Pricom som ja velmi trpel, lebo som ju velmi lubil, urcite to z vas uz kazdy zazil... V skole jej to velmi neslo a naopak, mne to slo bez vacsich problemov, stale ked niecomu nechapala, tak som jej to vysvetlil, aspon som sa o to pokusal... Jednou vetou, snazil som sa jej pomahat najviac, ako som len vedel.. Ona sa mi odvdacila tym, ze cez internetovy chat sa dohadovala s inym chalanom - o ktorom len ja viem, neviem kolko ich bolo, ale nechcem tvrdit ze viac, pretoze si to nemyslim, aby s nim isla pit, resp. on ju zavolal, ona suhlasila... problem by v tomto ani nebol, ale prvy krat, ked sme "pili" ako partia.. viete.. teenageri.. bolo to na "Valentinskom plese" .. zavrela sa do zenskch zachodov aj so spoluziackou a zacali sa bozkavat... a potom sa vyhovorila na to, ze mala vypite.. lenze to iste sa stalo aj neskor, ked bola triezva.. pricom ma strapnila pred vsetkymi spoluziakmi/ckami.. K milostnemu zivotu sme sa nedostali, pretoze aj napriek tomu, ze sa hraje na dospelu.. tvrdi, ze pripravena nie je, ja som to akceptoval do teraz, cize pomalicky 2 roky.. pretoze som ju lubil... nepodviedol som ju ani nic... dnes mi povedala ako hotovu vec, ze zajtra pojdem na chatu, na chatu, na kt. sa bude chlastat, budu tam sami nadrzanci a neviem co... bude tam pit aj ona, nieco spravi a znova sa vyhovori, ze si vypila... myslite si, ze je spravne, ze ja som sa nahneval za to, ze tam ide, ked viem, ako sa ona sprava, ze ked je v nejakej partii, tak ja som jej ukradnuty (priklad cigarety.. predo mnou.. ) atd??? Moji kamarati, ktorym som sa s tym zdoveril, mimochodom.. vyspelejsi nez sa zda, pretoze jedna z nich bolo dievca, ktora ma rozne rodinne problemy atd.. dospela skor, ako ostatni, povedala, ze ju mam nechat, ze som idiot, ze ma takto trapi a ja ju nadalej lubim.. pricom vie, ako ma trapi, pretoze to na mne pozna.. a takto to potvrdili aj dalsi... ja sa vas chcem spytat a dufam, ze dostanem serioznu odpoved, je chyba vo mne, som prilis ziarlivy?? alebo naopak??? pred chvilou sme dovolali a svoje bozkavanie argumentovala tym, ze aj napriek tomu, ze so mnou chodi, tak berie bozkavanie s dievcatami - spoluziackami za normalne...
Vopred dakujem..