Ahojte chcela by som radu ohladom chudnutia alebo niejaku dietku ale nie prilis drasticku potrebujem schudnut 5 kg do stuzkovej ktore som od minuleho leta nabrala, kedze kazda chceme byt v tento den krasna a dokonala,..prosim o rady dakujem
2 mesiace 5kg
Piť čajík Pu- Erh mne pomohol
samozrejme ze cvicit treba tiez, zabehaj si kym je pekne, alebo zakorculuj, alebo chod na hodinku na bicykel a ked bude uz zima tak bez do fitka
za dva mesiace schudnes 5 kil aj bez diety, len treba jest aspon 5krat denne, male porcie a hlavne zeleninu, ziadne sladkosti a biele pecivo a mastne jedla...aspon dva litre vody, kazdu hodinu jeden pohar vody, ziadne sladene caje a sladke napoje...ak chces, aby si po stuzkovej nepribrala...
a ak chces do stuzkovej schudnut viac ako 5 kil, tak si daj nejaku dietu, nech sa ti pekne spomali potom metabolizmus a po stuzkovej priberes raz tolko ako schudnes,
tak si vyber ci dietu alebo zdrave chudnutie :)
Snaz sa hlavne velmi vela sportovat. :-) Jedz aj vela zeleniny a ovocia. Ak chces skutocne vela schudnut, nedavaj si ziadne sladkosti. A uprav si jedalnicek. Namiesto 1 krajcu chleba si daj cerealie. Namiesto polievky a nejakeho masa si daj len polievku. Namiesto vecere si daj uz len ovocie alebo zeleninu. Aj dietnu salamu alebo vajicka mozes. :-) Ja som to robila takto a mam dole 6 kg. :-)