Idem sa zblázniť.

Príspevok v téme: Idem sa zblázniť.
xxxx

Ahoj chcela by som radu. Neviem či mi šibe alebo čo, ale v poslednej dobe mám fakt strašné debky. Bojím sa o svoje zuby, a o všetko proste :( možno vám fakt prídem ako trápna, ale fakt. Neviem či som na svoje kazy náchylná alebo čo, ale mámj taký blbý pocit aj keď jem a tak. Veľmi sa bojím ža mi budú musieť tie zuby ťahať. Niesom na tom až tak strašne, ale nechcem chodiť ako stará babka a to ma asi chápete. Jednoducho v poslednej dobe sa na mňa všetko valí a ja neviem ako ďalej. Prosím ak by ste sa chceli vymievať tak radšej nepíšte. ďakujem

TrainingBoy

ak poskytnes svoj kontakt pre BJ tak on ti tu lasku poskytne ;).
hm, no netreba sa obavat o vsetko, sak keby aj, tak sa daju vzdy spravit nahradne, trvale zuby

vitali

Tak sa spytaj zubara, to je asi najlepsie riesenie, ako sa dobre starat o zuby.Ved zubar ma iste vela pacientov s citlivymi zubami. A pokial mas nachylne zuby, tak sa musis o ne patricne starať. Nedávno som niekde citala, ako si jedna zena casto vravela, ze ma niecoho plne zuby a nesledne za nejaky cas sa jej aj zacali kazit. To písem len tak pre zaujímavost a koli tomu, ze je to v psychike. Na zuboch sa to tiez odrazí.

vitali

Tak sa spytaj zubara, to je asi najlepsie riesenie, ako sa dobre starat o zuby.Ved zubar ma iste vela pacientov s citlivymi zubami. A pokial mas nachylne zuby, tak sa musis o ne patricne starať. Nedávno som niekde citala, ako si jedna zena casto vravela, ze ma niecoho plne zuby a nesledne za nejaky cas sa jej aj zacali kazit. To písem len tak pre zaujímavost a koli tomu, ze je to v psychike. Na zuboch sa to tiez odrazí.

BJ

Nie, k psychiatrovi nechod.
Potrebujes lasku a vitaminy, to je recept (skoro) na vsetko. Psychiater ti neda ani jedno, ani druhe, len ti vymyje mozog tym, za ktore lieky mas zaplatit.

Bruni

Ak je to opodstatnene, tak navstiv zubara...a ak sa domnievas ze nie, treba ist ku psychiatrovi, moze to byt nieco psychickeho povodu, neuroze, mozno psychoza...