Zdravim vsetych,
moj problem zacal asi na zaciatku jula 2010, ked som sa nad ranom zobudil a mal som obrovsky pocit uzkosti a strachu z toho ze by som mohol byt homosexual. Den pred tym nic, uplne normalne som zil ale toto rano mi zmenilo zivot. Prve dni odvtedy som mal tlak na hrudi, depresiu, a myslel som na smrt. Pri kazdom kontakte s muzom som mal akoby stav uzkosti. Napriklad aj v TV ked som spozoroval nejakeho muza, mal som pocit uzkosti a stresu a musel som si hovorit ze homos. niesom. A takto to trva stale. Do spolocnosti moc cez prazdniny nechodim, akurat na treningy(futbal), a tam sa bojim naviazat ocny kontakt s kymkolvek, lebo ten pocit uzkosti znovu prichadza a za kazdym ked sa na niekhoo pozriem si musim povedat ze o tak nie je. Uz len cakam kym zacne skola, lebo dufam ze zaradenim do vacsieho kolektivu sa to zlepsi. Pri kontakte s dievcatami mam velky stres a som velmi hanblivy tak neviem ci to nieje pricina.
Asi pred tyzdnom som nasiel nieco o obsedantno kompulzivnej chorobe, tak rozmyslam ci to nie je ono lebo tieto myslienky ako keby neboli moje, ale neviem sa ich zbavit.
Avsak po tej udalosti halvne v poslednych dnoch mam strach aj z inych chorob, napriklad aj zo spominanej OKP a stale sa musim presvica ze to tak nie je.
Vcera som dostal velky zachvat strachu a strasne mi busilo srdce, mal som strach z toho ze by som mohol dostat infarkt
Dakujem za kazdu radu.