ahojte.. takže môj problém je taký že som ochorela a doktorka mi predpísala antibiotiká... ktoré som začala brať od utorka.. taktiež som mala poslednú tabletku antikoncepcie utorkovú a dala som si ju ... teraz mám 7 dnovú pauzu.. lenže cez tuto pauzu som mala pohl. st. a priateľ sa spravil do mna... vypadlo mi to že antibiotika môžu znižovať učinok antioncepcie.. tak teraz čakám mala by som dostať menzes... teda mala som včera oh dostať... môže to meškať kôli antibiotikám? alebo kvôli tehoten. ? dakujem
Asi som spravila malú chybu (antikoncepcia + antibiotika)
Ahojte.. tak som dostala menzes... sice o dva dni neskôr.. ale dostala.. bolo to spôsobené asi braním antibiotik.. viete ked som nebrala hak. ... počas tej 7 dnovej pauzy tak ma to nejak nenapadlo.. ale ponaučenie do budúcna.. :)
neboj sa,ja od dnes beriem antibiotiká a od stredy nový balíček hak.je pravda,že počas toho ako berieš antibiotiká je väčšie riziko na otehotnenie,ale ty si chránená aj počas pauzy.ale škoda,že si si na to nespomenula,nabudúce si dáte väčší pozor.tak držím prsty,nech sa tvoja stratená menštruácia rýchlo vráti:)
No tak ti sa mas mamina
tehotna asi nebudes kup si za par tyzdnou test
chrante sa niecim inym