Dá sa bezpečne dostať na BICYKLI z Karlovej vsi do Nového mesta?

medvediik

TrainingBoy -dakujem ti!

nazor - kym som byvala v mensom meste tak som kazdy den chodila na bicykli do skoly ( 5 km) , nespotila som sa lebo som nesla rychlo a aspon som sa zobudila.. o tom si nepocul ze ranny sport prebere organizmus?
no ale to ma odradza ze su taky netolerantny soferi,ktori si nevsimaju ludi okolo...

TrainingBoy

a to ze si cyklistov nevsimas je od teba velmi pekne, ocividne si na bicykli vela nejazdil ked su ti ukradnuti. Ale mozno ti to uz nebude jedno az jedneho zrazis a pojdes si uzit niekolkorocne "prazdniny".

TrainingBoy

s batohom plnym knih sa jej bude behat velmi dobre, skvely napad! Preco by mala byt spotena a smradlava? Za prve, pot nesmrdi, je to hlavne voda a nejake mineraly. Za druhe, pokial sa nebude pretekat s autami tak nevidim dovod preco by sa mala spotit, podla mna je to skvely napad, v holandsku tak ludia cestuju bezne, len tu u nas sa musime navazat autom. Sak sa skuste pozriet do vedlajsich aut, kolko ludi tam uvidite? Jedneho a tym je sofer! Rano je to dobra rozcvicka ktora ta ani neunavi. Ale v jednom suhlasim, totiz niektorym cestam je dobre sa vyhnut. Ale myslim ze by sa dalo ist aj takou cestou kde nejde vela aut, no ja karlovku velmi nepoznam, takze to necham skor na teba. Ale kto hlada ten najde.

nazor

do skoly prides unavena, spotena, smrdlava... co takto radsej vystupit o tri zastavky skor a ist domov behom???? Po Racianskej chodim denne a nedodrziavam 50tku, takze minimalne tam je to pre Teba nebezpecne, kedze cyklistov si nevsimam...