Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnúť, najlepšie diéty, aké?

dadisko

Tu je zoznam stranok o chudnuti, ako, recepty, tipy, rozne diety, cvicenie www.azet.sk - najskor su firmy, potom je velke mnozstvo stranok...nie je dolezite rychlo schudnut, ale radsej pomaly a s trvalym efektom, vahu si aj udrzat. Diety pri ktorych rychlo schudne clovek, potom zas priberie dokazu dost prevratit metabolizmus, mozu sa pridruzit rozne ochorenia. Vsetko s rozumom. Dieta a cvicenie k tomu.

MetallicA

hej ozaj, ja som hladovala jeden rok a nikdy mi to nepomohlo- odteraz pijem stále citrónovú vodu a čaje lebo obyčajná voda mi nechutí tak aby som pila a jem samé šaláty ale kľudne aj mäso ale vynechala som sladké, iba ak si dám jogurt alebo musli a vôbec mi to už dáko nechýba no a samozrejme cvičím a sanžím sa jesť zeleninu

zuzanaX77

Zdravím všetkých. Mal som problémy s nadváhou a tak som skúšal všetko možné. Nakoľko som aj lenivejši človek, bolo pre mňa ťažko dodržiavať rôzne diety. Raz ma oslovil známy, že jedna jeho známa sa zapodieva už vyše 6 rokov zdravou výživou a teraz že pripravujú novú metódu a či by som nechcel byť jeden so skupiny ľudí ktorý to budú testovať. Najprv sa mi veľmi do toho nechcelo ísť ale keď mi povedal, že nebudem musieť dodržiavať žiadnu dietu a že nebudem musieť cvičiť tak ma to naozaj zaujalo. Stretol som sa s dotyčnou paní a tá mi dala rozpis čo mam robiť - jesť nasledujúce 2 mesiace. Bol som milo prekvapený keď som zistil, že môžem jesť pečené prasa, aj koláče, aj vyprážany rezeň ( lebo ten zbožnujem) a že budem aj tak chudnuť. A musím uznať, že to funguje. Ja som osobne schudol 9 kíl, cítim sa oveľa lepšie, mám viac energie , a vôbec, celkovo sa lepšie cítim.
DOPORUČUJEM VŠETKÝM KTORÝ CHCÚ SCHUDNUŤ BEZ NÁMAHY. Je to fakt zázrak. minimálne pre mňa.
Teraz keď som došiel na posledné meranie, tak som dostal kalendár na rok 2011 kde je písane čo mam robiť každý deň, a že vraj už to je v predaji. Videl som to v Košiciach v jednom papiernictve ale viem že to maju aj v Banskej bystrici v Media klube. Tak či tak, človek si to vie pozrieť aj na webe. www.hemiprint.eu Dokonca na webe píšu už od dnes, t.j. 1 Septembra čo ma človek jesť.
Ak niekto chce schudnúť fakt bez námahy tak si myslím, že toto je ideálny spôsob. Ja som toho živí svedok. www.hemiprint.eu - treba určite vyskúšať.

malalarva

no erika tak myslím ze pán TrainingBoy myslel tie doležité veci : pohyb a voda a mozno nieco iné neviem ale tieto veci su fakt dolezite

TrainingBoy

simka to je uz len skor ceresnicka na torte aj ked neviem ci je to pravda, myslim si ze su dve dolezitejsie veci, ale to nech si dotycna najde, ak ma zaujem chudnut ale nema dost vôle aby si nasla na fore par prispevkov, tak ani to chudnutie dlho nepotrva...