nedavno som zistil ze moja sestra sa stala flandrou,hrozne sa pre to trapim,rodicia o tom este nevedia,a ona nevie ze ja o tom viem.nechapem co ju k tomu vedie,ved mala vzdy vsetko,rodicov,mali sme prikladnu vychovu.co dalej? hambim sa za nu. rodicov to dovedie do hrobu...garantujem to.
Moja sestra sa stala flandrou
..možno jej to iba zachutilo
otázka:čo je to "fľandra"?..myslíš tým prostitútka za peniaze..to je kvázi dosť ťažké zamestnanie...call girl?..čo je v tvojich očiach "fľandra"?...že strieda chlapov, má rada sex ?...hm?...
JANOSIK A TY TO ODKIAL VIEš NA 100% ? To ,že flirtuje a hlavne na nete to neznamena ešte nič. Vieš kolko ludi sa vydáva za ineho ako v skutočnosti je ? Ved napíš prečo si to myslíš, možno sa mýliš. Ale dnešne mladé dievčata su takmer všetky rovnake nerozmýšlaju a vyspia sa skadekým,čest výnimkám.
a aky ma nick na pokeci? nech to overim ci fakt je :D
tiez si myslim ze to ma dievca hlboko v sebe, nech je chut penazi akakolvek, moja hodnota a sebaucta je vzdy vyssia..
Každý je nejaký,a neviem ale pozri sa raz vonku poriadne a uvidíš ako to vyzera.
Vykrič jej to rovno do očí, že je k**va! Kľudne jej aj vylep. Tu pomôže iba tvrdá ruka chlapa! Možno ti za to o pár rokov poďakuje.
za prve jej nehovor ze sa za nu hanbis atd lebo vyvolas protireakciu "a just"...tu pomoze len rozhovor ale skus jej dat najavo ze sa za nu nehanbis nekric na nu priatelsky sa porozpravajte ak nezaberie povedz rodicom a uz to rieste