Ako to zistit?

kristof

tomasssss,mozes mi dat kontakt na osobu,ktorej si pomohol tak,ze si uz nemusi pichat inzulin ? ak teda netaras...

tomasssss

ak mate cukrovku typu 1,2 pomôžem. Píšte na karce806@azet.sk “Riešenie na moju chorobu ? Čo to ten človek tára...“

Napadlo vás to ? Nie ste jediný/á, keby ste vedeli koľko krát som to už počul... A počul som aj “doktor mi povedal, že toto sa nedá vyliečiť a že sa s tým musím naučiť žiť.“ Ach, že aj vám to váš doktor povedal ? Potom vedzte, že klamal. Možno z nevedomosti, a možno preto, lebo vás potrebuje mať chorých. Ako zdravý/á pre neho nemáte význam, ale to vám asi nemusím vysvetľovať.

Ondrej24(3

Ja len dodam ze po po roku čo o tom viem sa mi z doleuvedenych hodnot tj. 8,4 ,1.5 hodiny po jedle sa mi to vratilo na 6,6 mmol 1.5 hod po jedle, este mi za chvilu pridu vysledky testu moody, zo stravy mi vylucili iba rafinovany cukor ci co a mam ho nahradit dia sladkostami , zatial som stastny ako blcha dufam ze aj po kontrole

aly

Prosím ma niekto skúsenosť s reflexnou masažou chodidiel pohybového a vnútorneho ústrojenstva?Tiež si už dlhodobo picham inzulín.Reflexná masaž chodidla by mi mohla pomôcť ,alebo skôr poškodiť?

miskovamama

krištof
Ďakujem za nepriamu podporu. K tejto veci ešte uvádzam, že pred povinným očkovaním sa nerobia žiadne testy moču, krvi, predispozícií, dedičnosti a pod. Dokonca v povinnom očkovaní nebráni ani stres dieťaťa či jeho "soplenie".
Rodičia by si pred povinným očkovaním mali toho veľa naštudovať. Ja som to neurobila a už 1,5 roka to strašne ľutujem. Ale na základe dodatočných informácií všetkým garantujem, že moja rodina sa nikdy žiadneho či už povinného alebo inak komerčne propagovaného očkovania
n e z ú č a s t n í
a to ani pod hrozbou pokuty. NIKDY!!!!
A všetkých rodičov, ktorí stoja pred povinným očkovaním svojich detí, si dovoľujem poprosiť - neurobte tú chybu ako ja, ale najskôr si o rizikách očkovania prečítajte, pozisťujte, prípadne sa informujte u rodičov, ktorí majú rovnaké skúsenosti ako ja. Úrady, ktoré to majú na starosti, vám nikdy riziko nepotvrdia, naopak budú vás presviedčať o protivakcinačnej loby a o tom, že nežiadúce účinky neexistujú..... Neverte im.... Naše podania zametali pod stôl rozmnoženými odpoveďami, na ktorých len menili adresu sťažovateľa.... Aj to svedčí o "kompetentnosti a nezainteresovanosti" nezávislých úradov ako sú ÚDZS, ŠUKL,ÚVZ.
Pekný deň. Mama Miška, ktorý po povinnom očkovaní dostal DM1 bez predispozícii, dedičnosti.....

kristof

tdvd to si nedomyslel,lebo keby nebolo bachorov,nebolo by ani ockovania :) ved kolko sa ockuje...200 rokov? co je to v porovnani z 2000 alebo dajme tomu z 8 tisic rokmi bez ockovania? nič

inak ta preddispozicia je iba pekne slovo,lebo nikto nevie kto tu preddispoziciu napr na DM1 ma a kto nie...kedze sa nevie zatial ako a preco sa tie betabunky poskodia tak sa to zvali na preddispoziciu a je to.

7kráska

katka, toto čo ty opisuješ sú naopak príznaky hypoglykémie, nie cukrovky. to znamená, že ti pankreas vyprodukuje viac inzulínu, ako je treba. stačí úprava stravy. zrejme prijímaš potraviny s vysokým glykemickým indexom, ktoré sú však rýchlo strávené. organizmus vyrába inzulín, ten je však už zbytočný, keďže strava sa už posunula ďalej na svojej ceste :-).

miskovamama

tdvd
očkovacie látky a ich obsah napomáhajú farmaceutickým firmám v odbyte inzulínu, bez očkovania by spotreba inzulínu bola malá. Preto treba očkovať, aby prosperovali výrobcovia inzulínu. Je o tom viacero štúdií, ak pošlete mail adresu, môžem vám nejaké poslať.
Pekný deň.

tdvd

miskovamama, vdaka tym nenasytnym bachorom si ma vas syn co pichat, mam na mysli inzulin. Keby ich nebolo, nebylo by ani vasho misa.

miskovamama

pre andel
som prekvapena, ze aj vy si zastavate farmaceutické firmy, ktoré namiesto pomoci v záujme čo najvačších ziskov zmrzačujú naše deti. A všetko len kôli ich nenažratým bachorom.
Pre ostatných : očkovanie je nebezpečné a vážte si zdravie svojich detí, t.j. najskôr si o rizikách očkovania prečítajte a potom sa rozhodnite, či si dáte dobrovoľne /povinne/ zmrzačiť dieťa.