neziarlivost

Príspevok v téme: neziarlivost
katka k

dobry den. s priatelom mame obaja 23 rokov. myslite si, ze je normalne, ze vobec neziarli? rozpravali sme sa o tom uz vela krat, ale myslim,ze bez vysledku. nikdy ma z nicoho este nepodozrieval, dovoli mi skoro vsetko a po mojich pokusoch ho vytocit jemnym flirtovanim s jeho kamaratmi som zistila, ze jeho asi vazne nic neucini aspon trochu ziarlivym. poradte mi prosim.

perlorodka

Iveta a Ty čo máš za problém? Možno raz sama pochopíš že žiarlivosťou sa nedokazuje láska a už vôbec nie takou akú Ty vyžaduješ.
katka, ten, kto naozaj ľúbi, nechá tomu druhému voľnosť, lebo mu vďaka tej láske dôveruje. Veď len toho, koho naozaj milujeme pre toho chceme len to najlepšie a držať ho ako zviera v klietke, mu môže len ublížiť. Ten kto ľúbi, nechá toho druhého v pokoji odísť. Myslím, že toto hovorí za všetko.

Copacabana

Tak ja si myslim,ze trosku ziarlivosti vo vztahu nikdy nezaskodi,aspon vidis,ze priatelovi na tebe zalezi,ma strach a tak dalej,ale aj prehnana ziarlivost nie je vhodna.no radim ti,ze sa nesnaz za kazdu cenu v nom ziarlivost vyvolat,nemusi sa ti to vyplatit.

Iveta Michael

lienocka....nie vôbec to nie je v poriadku a nech ti ani nenapadne mňa o niečom presviedčať a čo urobí Katka je mi už jedno...ja by som mu celkom určite dala zbohom!

Zdá sa mi že ste tu väčšina brali na vedomie len to čo Katka napísala chtili ste sa tých slov ale treba vedieť vidieť aj za tie riadky a keď na to nemáš tak drž hubu a na si tu nevyskakuj ty...bodkovaná!

kliiiiner

katka : ka som presne taký istý , trochu ziarlím ale nikdy nikdy to nedám najavo !! NIKDY !! som proste taký ..

katka k

rew aj ostatni neziarlivci :) asi mate pravdu. zacinam to pomaly chapat a mozem byt rada, ze mam priatela akeho mam. sam sa mi to snazil vysvetlit, ale ja som to nechapala a asi ani nechcela pochopit, kedze pre mna je prirodzena aspon minimalna ziarlivost. zmenit to nedokazem, pretoze viem, ze jedine, co by mohol spravit je pretvarovat sa, ze ziarli, a to mi teda srdcu moc neulahodi. a zmierit sa s tym ako to je uz snad nebude pre mna take tazke, ked viem, ze hlavne je ci ma lubi a nie ci ziarli.

rew

katka k> moja, ja ale naozaj nechapem co tu riesis :) "strasne mi doveruje a dava mi uplnu volnost. vravi, ze keby som chcela nieco spravit (podviest ho), tak je to cisto moja volba a on s tym nic nebude robit, nanajvys sa otoci a odide." to sa stazujes alebo chvalis? :) nemyslim si ze ziarlivost je dokazom lasky.. je to tvoje rozhodnutie ci budes s nim alebo s inym.. to ze na teba nevrieska zakazdym ked si milsia k inemu chlapovi alebo sa za niekym otocis neznamena, ze sa neboji ze ta strati.. mozno chlapec proste chape ze to ci zostanes s nim zalezi hlavne na tom ako sa bude k tebe kazdodenne spravat a nie na tom ze ti bude opakovat ze si jeho a nikto iny sa ta nesmie dotknut.. tak by som sa ho na tvojom mieste nepokusala vytocit flirtovanim s kadekym aby sa naozaj neotocil a neodisiel... vaz si ze mas chlapa ktory si vazi teba a doveruje ti