sa mi nechce postavit...poradte

Lenush

meduska
ma to v hlave.. mam mu ju otrhnut? :)) kvalitna pripomienka ;) s tym asi nic nenarobis.. moj byvaly priatel mal presne ten isty problem. boli sme spolu skoro dva roky a ja som ani raz pri nom nedosiahla orgazmus.. postavil sa mu len zriedka aj to tomu trebalo pomoct.. a ked bol dnu zmakol asi po minute.. strasne ho to trapilo a chodil aj po lekaroch. dokonca chcel skusit aj viagru

meduska

mame doma podobny problem,sme spolu uz 7rokov, manzelmi sme 4, orgazmus mam raz za pol roka a postavi sa vtedy, kedy sa jemu chce, casto mu treba pomahat pusou,v polovici sa na to aj vys..ie, uz ma to prestava bavit, sex je pre mna nocnou morou-s manzelom, sexuolog sa vyjadril, ze je to v hlave...mam mu ju odtrhnut?

MrScarlet

Bud to bude v alkohole al. inych latkach. Druha mozno,ta pravdepodobnejsia, ze si sa trosku vystresoval, co "kamosovi" vobec nepomaha. Je na to liek: Sex treba brat s humorom(ale nie prilis:)treba sa pripravit na vsetko, no nebyt velmi nervozny ;)

yanco

chalani, je to vsetko v psychike, ja som mal tiez ten problem a povedal som si do pice preco by sa mi nemal postavit a zrazu bol jak kamen... je to iba o tom, ze ked si poviete ze sa nepostavi tak sa nepostavi

prasiak

presne aj moj pripad, prvykrat ked doslo k sexu bolsom riadne vystresovany aby som nezlyhala on nechcel vstat a bol som z toho taky sklamany ze cim viac mi ho natahovala tym viac sa mi zdalo ze sa zmensuje, uz bol ako keby som ho mal v mrazaku. asi po polhodinke snazenia vstal a chcel som ho supnut do nej no netrafil som tak mi spadol, som myslel ze ho asi odrezem. este ten vecer vsetko dobre dopadlo. Ale tiez mi nevstal hned pri druhej partnerke a to us som mal stou prvou daco odpichane. Detto pri tretej. Vzdy pomohlo pri vsetkych troch ked som ju zacal chytat za kozy zadok a tak,vtedy isiel hore. ked mi ho ona natahovala tak nic.

o-o

nemal si vypite? alebo si si trosku rtravicky nedal? lebo ja ked si dam tak tiez sa mi nehcce postawit a zas ked nam vypyte atd tak zas az moc casto stoji :D