Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
depilator! na ruky na nohy..na co len chcete..trochu si vytrpite ale odkedy si depilujem ruky mozem povedat ze ked mi tie chlpy aj rastu a mesiac sa mi s tym nechce nic robit, nikdy to neni take hrozne ako predtym ked som mala prirodzene chlpy..vrelo odporucam!
123456789101 vedela by si dat link na ten clanok prosim :) ja mam tiez problem s nedmernym ochlpenim a k tomu mi este rodicia robia problemi bo ze si nohy nemam holit ale viete si predstavit tu hanbu u pubertiacky ked si ma dat suknu alebo kratasi v lete :(
Našla som jedene článok na internete a bolo v ňom písané, že denne 2šlálky mätového čahu by mali zastaviť rast ochlpenia, poprípade by sa chlpky mohli preriediť... ale ak ho prestanete piť tak sa rast obnoví
odfarbenie sa neda predsa zmyt. ono ti to dorasta
Smutna :( .. ja si to odforbujem asi 1 za 2týzdne lebo sa mi to zmýva alebo čo ://
no som si myslela ze to bude len depilacny krem :/
ja som tiez robila peroxidom ruky,az dokedy mi chlpky naozaj nezmizli ,no presli 2 tyzdne a chlpky mi rastu znova......NEZNICITELNE!!! :(
ten pripravok je blbost. je to ako obycajny depilacny krem, ale stoji nehorazne vela penazi. odstrani chlpky na povrchu , urcite nic nespravi s korienkom. takze chlpy budu po nom take iste ako keby ste si ich oholili ziletkou
smutna :( .. no skúšala som to s tým peroxidom a chlpky sú z toho dosť jemné a neni ich moc vidno, ale upne mi nezmyzly :( ... uvažujem, že si kúpim jeden prípravok tu je adresa www.ayur-veda.sk ... denne sa ho ževraj dosť veľa predá a je tam aj niečo k tomu napísané.. chlpky by sa ževraj nemali obnoviť a aže aj ked tak veľmi jmené a potom sa to môže znovu natreť na pokožku.. je to taký krém..
123456789101.....potom daj vediet ci to ozaj tak pomohlo ked si si to s tym peroxidom robila par dni ....
a ayurveda ....je to nieco ako depilacny krem? objavia sa chlpky po case znova ?
tam kde si ich neholis tak ich odfarbuj peroxidom zmiesanym s melirovacim praskom. kupis v drogerii a stoji to tak cca 3e