CIM TO MOZE BYT SPOSOBENE?MAM S PRIATELOM AKTIVNY SEXUALNY ZIVOT,MA PENIS VACSICH ROZMEROV,MOZE TO BYT AJ TYM ZE NA DRUHY DEN KED SA VYCIKAM MAM KRVAVY MIERNE VYTOK?CO S TYM?MAM 38ROKOV
po sexe mierne krvavy vytok
No práveže mechút to nie je lebo môj doktor neurológ povedal že sa to ma gynekologicky liečiť pretože to je spôsobené pohlaným stykom a bola som u gynekológa a ten povedal že je všetko okej ale musíme počkať na výsledky krvi...len ja už nechcem dlhšie čakať stále ma to bolí
to by mohol byt zapaleny mechur, nie?
Dobrý večer ja mám niečo podobné.Ja mám tiež s priateľom pravidelný pohlavný styk a deň po sexe mám problém s cikaním a mám až také krče a niekedy vycikám aj krv..Sú to strašne bolesti už chcem aby mi to prešlo :(
...a mala si tento výtok vždy po sexe s NÍM??...lebo ak nie, a začalo to až od nejakej doby, tak by si mala ísť k lekárovi..ja som to tiež mala istú dobu, a mala som zapálený krčok maternice,teda aspoň tak mi to doktor povedal, dal mi lieky a preliečením to prešlo :)
...a mala si tento výtok vždy po sexe s NÍM??...lebo ak nie, a začalo to až od nejakej doby, tak by si mala ísť k lekárovi..ja som to tiež mala istú dobu, a mala som zapálený krčok maternice,teda aspoň tak mi to doktor povedal, dal mi lieky a preliečením to prešlo :)