po sexe mierne krvavy vytok

mirusssstek

No práveže mechút to nie je lebo môj doktor neurológ povedal že sa to ma gynekologicky liečiť pretože to je spôsobené pohlaným stykom a bola som u gynekológa a ten povedal že je všetko okej ale musíme počkať na výsledky krvi...len ja už nechcem dlhšie čakať stále ma to bolí

mirusssstek

Dobrý večer ja mám niečo podobné.Ja mám tiež s priateľom pravidelný pohlavný styk a deň po sexe mám problém s cikaním a mám až také krče a niekedy vycikám aj krv..Sú to strašne bolesti už chcem aby mi to prešlo :(

kiara13

...a mala si tento výtok vždy po sexe s NÍM??...lebo ak nie, a začalo to až od nejakej doby, tak by si mala ísť k lekárovi..ja som to tiež mala istú dobu, a mala som zapálený krčok maternice,teda aspoň tak mi to doktor povedal, dal mi lieky a preliečením to prešlo :)

kiara13

...a mala si tento výtok vždy po sexe s NÍM??...lebo ak nie, a začalo to až od nejakej doby, tak by si mala ísť k lekárovi..ja som to tiež mala istú dobu, a mala som zapálený krčok maternice,teda aspoň tak mi to doktor povedal, dal mi lieky a preliečením to prešlo :)