Ahojte zasa mám problém akurát že teraz nechápem z čoho..Mali sme pohl.styk s priatelom cez moje plodné dni no vždy s kondómom a nepraskol,ostal vždy celý.Ale mešká mi menzes 4 dni a neviem či možem byť tehotná alebo nie.Ale na tehotenstvo nie som pripravená mám 19 rokov tak DÚFAM že niesom.Už som skúšala aj to čo mi vela ludí vravelo kúpel vo vani,a piť červené víno,no nič nepomohlo zatial.Je normálne že mi menzes mešká a ešte príde?
aké su prvé príznaky tehotenstva?
Netehulka :)))))))))
atomka...je to možné... počkaj do menzesu, a ak nepríde urob test :) držím palce :)
Ahojte s priatelom sa uz pol roka pokusame o dietatko. Fakt sa snazime ale nejako sa nedari..:/ Povedali sme si ze ak to teraz nevyjde zajdeme za odbornikom. Lenze posledne dni sa citim zvlastne. Menstruaciu mamm dostat o tri dni. takze test je asi zbytocne robit. Velmi casto chodit cikat, raz mi je teplo, potom na omdletie , znie to mozno hlupo ale stale grgam..:). A zjedla by som aj slona. No a boli ma v podbrusku. Myslite ze sa nam to nakoniec podarilo? alebo je to zas omyl?..
Nesexuj pocas plodnych dni. To predsa nie je az take tazke. Pokial nie si nymfomanka.
no ak ste pouzili kondom, ktory nepraskol, ani sa nezvliekol alebo nic podobne, URCITE nemozes byt tehotna! Meskaju ti zo stresu...
Asi by bolo lepšie mávať sex iba cez tie neplodné dni,pre istotu. Podľa mňa menzes Ti môže meškať aj z toho že si teraz v riadnom strese a napätí. Daj potom neskôr vedieť ako si dopadla... :)Držím palce!
ahoj misheliiik, pisem sice neskor, ale ked som precitala co pises, musim reagovat...podla datumu kedy si pisala to uz mas iste bud si dostala menzes, alebo si tehotna...ale chcem reagovat na to pitie vina : ved to je ciste sialenstvo ! A co ked si naozaj tehotna ? A rozhodnes sa ze si ho nechas, to budes potom trpnut ze moze by kvoli tomu tvojmu pitiu postihnute ? To je najhorsia rada co som kedy pocula !!!