Mykoza

Príspevok v téme: Mykoza
anazuzzz

ahojte možno tomu neuveríte ale skúsim opísať svoje problémy. Kvasinky ma trápia už tri roky, zo začiatku neznesiteľné svrbenie no posledne už len strašné pálenie, a je to takto 3 roky nestalo sa ani jeden den že by som sa týchto problémov zbavila. Mám vybraných miliardu liekov od gynekologa canesten, klion, fluco sandoz, macmiror, candibene, krémiky, rosalgin a podobne. Výsledku u imunologa nesúvisia nijak s mykozami, ale brala som imunor na podporenie nešpecifickej imunity, samozrejme žiadna zmena.
Počas týchto problémov som skúsila vysadiť sladké - nepomohlo, množstvo probiotík - nič, anionové vložky - nic, žehlenie gatiek, umývanie iba vodou, voľné oblečenie - nič, najnovšie beriem candivac zatial žiadny výsledok dokonca ešte horšie.
Priateľ absolvoval všetky testy výsledok nenašli žiadny problém.
Som zúfala nebaví ma takto žiť.
Viete mi niekto pomôcť?

mjanik

vyhľadaj akupunktúru a daj si tento problém preliečiť cez preliečenie pečene,problém by mal rýchlo zmiznúť

paula 55

a skusala si wobenzyne, alebo tak neako sa to vola? viem ze to je straaasne drahe, ale ked si uz vyskusala vsetko tak by si to mohla skusit, najdi si to cez vyhladavac:)