Mykoza

Príspevok v téme: Mykoza
anazuzzz

ahojte možno tomu neuveríte ale skúsim opísať svoje problémy. Kvasinky ma trápia už tri roky, zo začiatku neznesiteľné svrbenie no posledne už len strašné pálenie, a je to takto 3 roky nestalo sa ani jeden den že by som sa týchto problémov zbavila. Mám vybraných miliardu liekov od gynekologa canesten, klion, fluco sandoz, macmiror, candibene, krémiky, rosalgin a podobne. Výsledku u imunologa nesúvisia nijak s mykozami, ale brala som imunor na podporenie nešpecifickej imunity, samozrejme žiadna zmena.
Počas týchto problémov som skúsila vysadiť sladké - nepomohlo, množstvo probiotík - nič, anionové vložky - nic, žehlenie gatiek, umývanie iba vodou, voľné oblečenie - nič, najnovšie beriem candivac zatial žiadny výsledok dokonca ešte horšie.
Priateľ absolvoval všetky testy výsledok nenašli žiadny problém.
Som zúfala nebaví ma takto žiť.
Viete mi niekto pomôcť?

usiko

tana.koval.

mi nechces povedat za koloisne striebro v rozprasovaci ju zbavi mykozy??? to ako? co vie chodit z povrchu tela dovnutra posvy????

tana.kovalov

Stale som mala som tazkosti a stale sa mi vracala plesen az pokial som nasla koloidne pripravky.
Velmi mi pomohlo uzivanie koloidneho striebra nakolko je velmi dobre na kozne obtiaze celkovo.
Pouzivala som aj koloidne striebro ako rozprasovac od Koloidne.sk .
Vyhladaj si vo vyhladavaci

Rozprašovač s koloidným striebrom

a dozvies sa uzitocne informacie.

usiko

anazuzzz,

mala som to iste , ale 7 rokov , a kazdy mesiac, vybrala som kopec roznych liekov, mesacne brala fluconazol 1 tabl. a nic, stale to tu bolo. Napisem ti co mimpomohlo /mimochodom, vyskusala som kadeco z alternativnej mediciny, stravu, vsetko o com som sa docitala - to proste nepomaha, netreba si myslietze priroda je liek na vsetko/

Tak, po tych cca 7 rokoch nam znama povedala, ze jej nevesta bola vo Vysnych Hagoch na gynekologii,tam si polezala a dali judo poriadku. Tak mi dala cislo na pevnu linku, zavolala som tam, objednala som sa, prisla na vysetrenie a oni ma objednali na hospitalizaciu. Tak som si tam polezala 10 dni /ja tvrdim ze zbytocne, liecit ma mohli aj doma:-))), ale mala om aspon klud/. Zobrali mi 24h. moc, zistili ze tam nic nemam, kultivaciu z posvy a samozrejme mykoza. Lenze ja som mala od vsetkych tych roznych liekov uz taku znicenu sliznicu posvy, ze mi nic nezaberalo, darmo ja som hltala lieky, davala si tam cipky a tabletky...to vsetko zabralo len na chvilu....no tak oni mi po dobu cca 10 dni /teda ja som si to tam davala/davali do posvy sucasne tabl. candibene a antibiotikum Bismoral...a obnovenie sliznice.....neverila by si,ale pomohlo, comu som samozrejme neverila po tolkych rokoch.......domov som sla po 10 dnoch s tym, ze mam pouzivat preventivne Gynoflor /na predpis/ a to hlavne pred menzesom par dni denne, mimo menzes dvakrat tyzdenne.....a odvtedy /je to uz cca 5-6 rokov, som mykozu mala hadam 2x aj to som si nie ista, lebo som u lekara nebola a sama som si nasadila liecbu/.....na Hagoch bol jeden skvely lekar, taka kapacita, ktory sice ludsky za vela nestal, ale bol odbornik, takze im vdacim za to, ze som zdrava....

RNG

medicina nie je vec viery, ale vec vedy, faktov a statistiky. Za to ze nieco niekomu nepomoze, neznamena, ze to nikomu nepomoze, lebo poznam aj osobne mnohych, ktorym to pomohlo.
Okrem toho neviem co si vselico jedla, neviem ci si brala dost velke davky antimykotickych.
Tiez neviem ake velke davky citricidalu, oreganoveho oleja(tj ucinnej latky , carvacrolu)neviem ake [probiotika si brala, na trhu je plno neucinnych alebo prestarlych

anazuzzz

mjanik: a kto mi zaručí že mi to pomôže, peniažky pýtať to by som vedela aj ja ale výsledok je doležitý, že počet sedení tri a viac, a čo sa robí na tých sedeniach?
hmm napichávanie ihlám to by som si teda nedala robiť, ked nepomôžu lieky nepomôže nič

anazuzzz

rng. na takéto somariny neverím, na tri mesiace som vysadila sladké, ale tak že úplne nič sladké som nejedla, brala som probiotika, oregánový olej a prd z toho, ani cestoviny, chleba som nejdela, veľa zeleniny a?

RNG

Kvasinky v tele su zivene cukrami. Kvasinky potlacaju rozne antifungalne doplnky, napr kombinacia citricidalu, oreganoveho oleja(carvacrol) a hodne kokosoveho oleja v potrave.
Vyhubene kvasinky musi nahradit dobra probioticka flora, inac sa vratria spat.

Premnozenie candidy je hlavne sposobene privela cukrami a skrobami v potrave a nedostatkom probiotik, najma ked su obcas znicene hnackami a antibiotikami.