OTAZKA NA BABY:
Ahojte mám taký problém, neviem či aj Vás baby to tak bolí, ale mňa len občas a to zaleží len od polohy a to je od zadu veľmi sa mi to páči, ale neužívam si ju iba zo začiatku, bo potom ma to bolí...Máte taký istý problém? či?
Poloha je super, ale...
pawoucceek
Jasne, ze je zle, ked to boli.
Tiez sa musim obcas premahat, aby priatelka nechodila ako kacer. Vzdy zastavujem a hovorim jej, ak ju to zaboli, nech poviem. Ale ona niekedy nepovie, lebo v tej chvili je to pekne. Potom, ked to robim intenzivnejsie, paci sa jej to, avsak na druhy den ju to zacne trochu pobolievat. Je to na nej, ci chce pokracovat, ci nie. Niekedy jej to vsak stoji aj za tu naslednu bolest. Niesom vsak rad, ked viem, ze ju to potom bolieva. Tak sa trochu uz aj krotim, aj ked nic nepovie.
adamkrt: wau, aky doktor:) NO a dufam, ze to neni daco zle.. Priatel on kolko krat sa ma spyta boli? a ak ano hned prestane neurazi sa, ze aj jemu sa to paci :)
Pravdpodobne kombinacia mensia posva, vacsi penis. Priatel si musi davat vacsi pozor, nesmie ist nadoraz, alebo musi zmenit uhol, kde nepojde tak nadoraz.
Boli to preto, ze penis naraza a tlaci na krcok maternice.
poniektory uz maju dieru v hlave ze tibike