Prekliatia funguju?

Príspevok v téme: Prekliatia funguju?
syaw

Dovolujem si pridat este jeden prispevok ) uz je to davno, mala som priatela, chodili sme spolu skoro 3 roky... laska zo mna vyprchala, a tak som sa s nim na niekolko krat rozchadzala... miloval ma, bolo mi ho luto, preto niekolko krat... chvilu sme fungovali na priatelskej urovni, ale potom sa vsetko pokazilo, pohadali sme sa velmi a uz sa nestykame vobec. Vtedy mi povedal, ze mi praje, aby mi niekto spravil to co som spravila ja jemu,nech sa poriadne trapim.... no a ono mu to vyslo.... odvtedy nemam stastie na vztahy a stale mam problemy s muzmi a vztahmi... nedari sa.. komplikuje sa a tak dalej... myslite ze ma preklial? co mozem proti tomu urobit? asi mi sibe, prepacte, ale jeden nikdy nevie )))

p.d.

Ja sa tu na fore az tak dobre nevyznam, ale za to sa vyznam do futbalu, ta Williamsova je fakt dobra, vsak posledne vychytala Bayern Mnichov, ak sa nemylim, ze?

p.d.

No, este som nemal vztah s muzom a este k tomu aj so psychologom. Ja mam len dobru naladu, lebo mi dnes nieco vyslo:)

Mimulus

p.d. - Ovečka je určite psychológ a teraz niečo načal a sleduje ako si sa chytil a zapisuje si do počítača poznámky.

p.d.

Vsak by som prisiel do Madarska, ked tam budes do oktobra, hadam nejaku postel by si tam mala?:) Moze byt aj spolocna. Hej, zamiloval, ale len platonicky, lebo som ju este nevidel. Sice po tme to je jedno, ze:)