Ahojte, chcem sa opytat ci ma niekto z liekov kt berie halucinacie? ako sa vam to prejavuje a ako to vnimate? dakujem
Lieky - halucinacie
Teraz uz ak okno sa hybalo, doslova vlnelo, otvarala a zatvarala , a ta dlazkatiez sa tocila :)
mne? no mne sa zas hybe strop, a tiene sa tiez pohybuju a smerom ku mne,a vidim v nich tvare ludi, niekedy aj postavy..je to cudne
tebe sa co dialo?:)
hypnogen je tazka haluz. si pamätam ked som si ho dala prvy krat tak sa mi motala dlazka pod nohami. akoze "hybala"... takze je to mozne...
hypnogen ?
ake beres lieky? co odporucas?
ale ne, srandujem...
Máme pre vás dva spôsoby, ktorými svoj mozog dokážete prinútiť, aby halucinoval. Odskúšať ich môže každý z nás, stačí mať k tomu rádio, ping-pongovú loptičku a klasický ďalekohľad. Neveríte?
magazin.atlas.sk
ZBACLOFEN-
riedkavé: poruchy akomodácie (rozmazané videnie), suchosť v ústach, ataxia (porucha súmernosti a zladenia pohybov pri nervových ochoreniach), vyčerpanosť, rozrušenie, eufória, halucinácie, depresia...........................
www.cme.sk
moj expriatel bral sem-tam rohace, ked nevedel zaspat a vraj sa mu po izbe prechadzalo oblecenie a skrine... raz mu volal kamarat, ze si zlomil ruku, ci ho vezme do nemocnice a to uz mal 2rohace v sebe a vraj mal pocit, ze stredova ciara pred nim uteka a uhyba sa zo strany na stranu:)))
co beries, lysohlavky?:P
mozete mi prosim odpisat