Kupujem si sem-tam v Lidli horkú čokoládu 81 % a ovsené vločky dovážané z Nemecka. Píšu že sú vysokokvalitné. Len neviem či je lepšie si kupovať napr. Sladkú vášeň 86 % kakaa alebo ostať pri tej z Lidla, taktiež neviem čo s ovsenými vločkami. Sú dobré, len neviem, či si radšej nemám kúpiť naše slovenské.
Horka cokolada a ovsene vlocky
co sa tyka cokolady, tak ja preferujem jedine tie z Lidla... samozrejme, ze vysokopercentne... chutovo sa mi ta 81(83)% rovna s cokoladou Lindz a zaroven je o nejake to euro lacnejsia... inak v Lidli ponukaju aj velmi kvalitne masove vyrobky - su tam sice aj take, ktore maso ani nevideli, ale napriklad sunka Gebirgsjager ma az 96% masa - taku sunku nemaju snad ani v masiarstve... a celkovo si myslim, ze v Lidli ponukaju kvalitne a cenovo dostupne vyrobky... jedine, po com by som ani nesiahla je Lidl kozmetika... najma ta vlasova :)
v Lidl sú výrobky z Nemecka, a tie sú väčšinou kvalitné, takže by mali byť dobré.
O tej cokolade vela neviem, no niektore veci z lidl mozu chutit prinajmensom zvlastne, mozno prilis vela aromatickych prichuti, no vsetko mas na obale, tak si to pozri a pokial to vyzera vpohode, tak v tom nevidim problem.
Ovsene vlocky zo slovenska? ako to myslis? chcet podporit domacich farmarov? :))