Ako telo reaguje na vysadenie HAK???

Príspevok v téme: Ako telo reaguje na vysadenie HAK???
2121

Ahoj baby, potrebovala by som vedieť ako telo reaguje na vysadenú HAK. Pretože som ju vysadila asi pred 2 týždňami. Vôbec sa necítim dobre. Moje príznaky sú: nechuť do jedla, bolesť podbruška či časté močenie... Podotýkam mala som sex pred týždňom a bol čiastočne chránený, tehu test mi vyšiel negatívne možno preto že som ho robila večer(20:00). Sprosté odpovede alebo mudrovanie že keď nevieme sexovať tak to nemáme robiť tak to si nechajte pre seba! Máme na to vek! Ďakujem za odpovede

Bubliii

Je to asi individuálne.. ja som mala antiku absolútne OK, nepribrala som, neboli problémy s libidom, s ničím.. ako píšu iní baby, že nájsť si dobrú HAK je doslova zázrak..
naopak po vysadení nastali problémy, ale všetko som mohla očakáávať - bolesti menštruačné sa vrátili silnejšie ako predtým, cyklus nabehol OK, ale zhoršilo sa mi a to výrazne PMS (čo som predtým ani nevedela, čo je), no a potom to hrozné akné.. horšie ako v puberte.. takže radšej by som brala pár kíl navyše alebo problémy s vlasmi ako toto. Je to už 6 rokov čo som vysadila a až teraz(!) sa začínam dostávať s pleťou aj cyklom do normálneho stavu, že ako tak zvládam fungovať. PMS tiež pomaly ustupuje.
Takže zrhniem to: keby som mohla vrátiť čas, žiadnu HAK si nedávam a používame gumy, aby som nemusela x-rokov riešiť následky..

Mikkkkk

Ahojte asi cca pred 3 tyzdnami som vysadila antiku a asi tyzden ma bolia prsia robyla som si aj test a bol negativny citim sa taka nafuknuta.

Mikkkkk

Ahojte asi cca pred 3 tyzdnami som vysadila antiku a asi tyzden ma bolia prsia robyla som si aj test a bol negativny citim sa taka nafuknuta.

lelena

Ja som HAK vysadila asi pred 10 dnami, takze zatial sa nic neprejavilo, akurat sa citim psychicky lepsie... len som zvedava kedy mi rpide menstruacia...

evita7854

mne sa zas po vysadeni hak mastia vlasy. niekedy som vydrzala aj 1x s umytou hlavou za tyzden, teraz musim 2-3x, aj to len tak tak. inak chute do jedla sa mi nezmenili, mozno som trosku pribrala ( ale to asi z toho noveho sedaveho zamestnania ), plet v normalu. ale s tym sexom mate pravdu. aj my sa bojime, a ked to na nas pride, tak kasleme aj na gumy, aj na pharmatex. mam ho v zasuvke 2 tydne, a este je nepouzity:))

Inner

no moze to byt z vysadenia. Aj mne zacali padat dost vlasy, no nie je iste, ci to nie je rocnym obdobim alebo nedostatkom vitaminov. Tazko povedat, ci je to normalne. Rozhodne je to neprijemne, no pockaj, snad sa to samo casom upravi. Ak nie, tak gynekologia :-)))

kixinka21

vysadila som HAK asi 6 tyzdnov dozadu a 2 tyzdne mi meska menstruacia...robila som si jeden test- negativny...ale necitim sa dobre nemam chut na jedlo boli ma brucho, predtym som milovala sladke teraz nemozem ani citit...a NENORMAALNE mi padaju vlasy...neviem to zastavit :( je to vsetko normalne?

no ja neviem

sex bol ciastocne chraneny? to je ako....je bud chraneny alebo nechraneny...ak je nechraneny alebo ciastocne chraneny tak mas sancu byt tehotna lebo testy sa vacsinou robia rano + 10 dni od styku....lebo do tych 10 dni ti vynde na 90% negativne hoci mozes byt v tom...ale zase telo moze byt od hak ,,zavisle" nemyslim ako drogy :D ale nieco v tom zmysle ze ak si ju dlho brala tak si telo tak zvyklo ze mu teraz chyba ta davka hormonov a tak teraz hapruje a musi si hormony vyrobit dako samo preto mas tieto problemy...ale skus si dat este 1 test...moja rada