Prosim Vas, poznate v Ba nejaku dobru gynekologicku? Naposledy som bola na preventivnej prehliadku u tej svojej pred vyse 4rokmi, odvtedy som sa neodvazila, lebo je nielen drsna, nic mi nebola ochotna vysvetlit a kricala na mna, preco sa pri vysetreni neuvolnim, ze nema na mna cely den-aj sestricky sa u nej menili ako na beziacom pase, takze to nie je moc dobra zena... aj po odbornej stranke nevedela sestre za rok vyliecit jedny kvasinky...
vyskytla sa u nas rakovina maternice, ktora moze byt dedicna, takze uz nechcem viac riskovat a chcem zajst na prehliadku, ale musim mat doveru k tomu doktorovi. Dakujem
Dobra gynekologicka BA
Ja mám Nižňanskú od svojej prvej prehliadky(tuším 16 rokov som vtedy mala) teraz mám 23 a som velmi spokojná..vtedy ma upokojovala, videla že sa hanbim, som nervózna a podobne a teraz,keď som už postaršia sa so mnou baví o "dospeláckych" veciach. Je velmi starostlivá, poviem že ma pichlo v podbrušku a venuje mi aj hodinu svojho času čo ma vyšetruje + so mnou behá na kadejaké soná, a po finančnej stránke to nie je vôbec náročne.
No ja nemam Sladicekovu s kym porovnavat, nakolko to je moja prva gynekologicka. Ale jemna mi prisla, jej pristup si zatial velmi chvalim (nechcem ju vsak prechvalit:) ). Vysvetlila vsetko, co ma zaujimalo. Ale na druhej strane je vcelku draha. Plati sa tam v podstate za vsetko, okrem preventivky. Trebars samotne telefonicke objednanie mas 10 €.
Dakujem baby:))) a su aj jemne a ochotne sa s Vami porozpravat a vsetko Vam vysvetlit? tej mojej islo hlavne o prachy-ked sa este platilo 20sk, tak mi doslo z poistovne vyrozumenie, ze nemusim poplatok u nej platit, lebo tam chodim pravidelne a ona si ho vzdy vypytala(aj ked som sa dosla len objednat na vysetrenie, aj za odobratie krvi,...), nikdy mi nedala ziaden doklad a raz som jej dala 50sk a povedala, ze mi nema vydat... a to este nebudem spominat, ze stale mi prefocovala nejake clanky o zdravom zivotnom style a za stranu si pytala 15sk:(((
MUDr. Nižňanská, ja som s ňou velmi velmi spokojná :-)
ja som si na zaklade kladnych referencii vybrala MUDr. Sladicekovu (Radma Gyn). Prvy dojem zatial dobry, uvidime, ako sa prejavi po case.
v nejakej teme sa Vas dost vela zien vychvalovala, ze mate dobre gynekologicky a teraz ste ticho?