Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhotrvajúce bolesti v podbrušku a okolí

Príspevok v téme: Dlhotrvajúce bolesti v podbrušku a okolí
lenkaaaa

Vždy som mala bolestivú menštruáciu, ale vždy som to nejako vydržala. Postupne sa pridali bolesti aj mimo menštruácie. Sledovaním som zistila, že ide pravdepodobne o ovulačné bolesti. V poslednom čase mám však bolesti stále, v oblasti vaječníkov stále (cca 2-3) mesiace, bolesť mi prechádza aj do noh. O čo može ísť? NEmali ste niekto podobné problémy? Na prehliadku som objednaná až o 3 týždne :(.

jaLENja

Skutočne môže ísť o laparoskopiu. Ak nemáš cysty, prídu na to len diagnostickou laparoskopiu, prípadne na CT. Takisto by ťa mali sledovať v rôznych fázach cyklu, lebo sa môže jednať aj o funkčné cysty.

mimi12345

ahojte,
tak toto dobre poznam, bolesti podbruska trvajuce takmer cely mesiac. Bolest mi takisto vystreluje az do noh. K tomu sa mi pridruzilo este aj krvacanie mimo cyklu ktore je dost neprijemene a to pri tom beriem dlhodobo antikoncepciu na upravu cyklu regulon. Mam uz 24 rokov a problemy s cyklom mam uz asi rok. Neviem co dalej, v pondelok idem opat na gynekologiu, tak mozno sa podari nieco vyriesit. Tu bolestivost mi vysvetlovali takisto ovulaciou, ale neviem ci to je pravda.

lienocka2808

ahojky, ja mám podobné problémy už pol roka. Takmer stále bolesti v oblasti vaječníkov a v podbrušku. Ja som ale absolvovala už množstvo vyšetrení. Daj si spraviť hlavne na začiatok či nemáš ureaplazmy, mykoplazmy a chlamídie + samozrejme kultivácie. Ak ti toto vyjde negatívne, tak potom vnútorný ultrazvuk prípadne CT malej panvy. A ak sa nezistí ani tak príčina a bolesti budú pretrvávať trvaj na diagnostickej laparoskopii. Ja idem budúci mesiac na vnútorný ultrazvuk, pretoze normálny mi nedokázal nič a bolesti mám stále :(.