nwm

Príspevok v téme: nwm
nwm

cawko, takze som 16 rocny chalanisko, popri tom som aj krestan, v 11 som zistil ze ma pritahuju muzi, hej pacia sa mi aj zeny ale nie sexualne, a toma stve, preco takeho Boh stvoril , ked je to zle, uprimne hovorim ze sa mi homosexualita hnusi, i ked viem ze nikto nemoze za svoje citi k pohlaviu, a preto sa nespravam ako homos, rozpravam sa s chalanmi v triede nie s babami . potpichujem baby a tak ukazujem ze sa mi vidia, spravam sa a rozpravam ako chalan , strasne ma stve ze zomriem ako gay, stym sa nezmierim ja proste si chcem jast nadhernu zenu ktora by ma pritahovala aj sexualne a mali bvy sme kopu deti a bolo bi super preco preco preco to tak nemoze byt

líštička

Ale to sa nedá ovplyvniť, ak Ťa raz priťahujú muži, tak to asi nezmeníš. Ako vraví sajra999, ty sa musíš rozhodnúť, ako budeš v dospelosti fungovať.
Sú homosexuáli, ktorí sa k svojej orientácii nepriznajú, oženia sa, dokonca splodia deti. Lenže taký život asi nie je šťastný, nehovoriac o tom, že ženy si väčšinou dobre všimnú, či muž má o ne záujem alebo nie a ak by na to prišla, trpel by si nielen ty, ale aj ona a vaše deti. Takisto ber do úvahy, že zatiaľ ťa muži len priťahujú. Lenže vzťahy nie sú len o sexe, ale predovšetkým o láske. A keď citovo dospeješ a prvýkrát sa zamiluješ, pochopíš, že ísť voči svojej orientácii je veľmi ťažké.

Sú homosexuáli, ktorí sa k svojej orientácii priznajú, nájdu si priateľa a žijú šťastne, riziko je v tom, že ich bude odsudzovať spoločnosť a to možno rozbije ich vzťah. Alebo sa nad to povznesú vykašlú sa na ľudí a žijú spolu spokojne celý život.

A potom je tu možnosť, že sa homosexuál nevydá ani jednou cestou. Možno tá hanba a nespokojnosť so svojou orientáciou bude natoľko veľká, že sa nikdy na vzťah s mužom neodhodlá. A keďže nebude chcieť ani nič predstierať (láska k žene), tak sa rozhodne, že ostane sám (toto je podľa mňa najkrutejšia možnosť).

Ja osobne si myslím, že sa nemáš za čo hanbiť, jednoducho si sa ako homosexuál narodil a máš rovnaké právo na lásku ako heterosexuál. Ak sa raz zamiluješ do muža a on bude tvoje city opätovať, nevidím žiadny dôvod, aby si nemohol mať vzťah.

Dúfam, že som to nenapísala komplikovane. :)

sajra999

v prvom rade bojujes sam so sebou, podla mna nevies, ktoremu pohlaviu dat prednost. chcel by si mat dievca, ale viac ta pritahuju chalani, takze sa budes musiet rozhodnut, bud budes so zenou, a kopu deti, ale nebudes s nou stastny a sam sebou, lebo ta nebude pritahovat. mal by si sa rozhodnut a skus sa o tom porozpravat s niekym, komu doverujes. brani ti v tom aj tvoja viera?