Otec

Príspevok v téme: Otec
avo

cuuuuuus ludia ,ja ani nemam nijaky psychicky alebo osobny problem, i ked prem na je to da sa povedat ze problem, takze ja mam mamu a oco, maju spolu dobry vztah samozrejme ze to niekedy medzi nimy skripe dakedy as moc a to ma stve ale o tom nechcem pisat, moj oco pracuje v nemecku domov chodi za 1 mesiac na 2 dni ,a za tristvrte roka na tyzden, akoze musim povedat ze ani mi nevadi ked tu nieje, samozrejme ze ho mam rad ale ked pride na tyzden tak nikde nejdeme len robime na dvore alebo malujeme alebo sa este nieco najde takze nemame spolu nejaky super vztah tym ze je vzahranici ,nikde nechodime spolu ako iny ocovia so svojimy sinmy napr. moja babka preraba svoj dom a robi tam robotnik ktori tam nosi svojho 10 rocneho sina a ukazuje mu to akyy stroj, co vlastne robi a to moj otec nikdy so mnou nerobil a to mamm us14 rokou a niekedy je my to aj trapne ze ked som v skole a medzi chalanmy sa rozpravame o strojjoch alebo o autach a ja samozrejme ze nemam co k tomu povedat , potom som myslel ze ma nejake "tie chlapske veci :)!"nauci moj dedo alebon krstny no obaja maju strasne povahy a popri tom ma nas dedo rakovinu takze je stale v posteli ,takze toto by som chcel zazit s otcom :sa rozpravat o autaco o strojoch, strasne mi to chyba , dokonca sa somnou nerozpraval ani teraz ked dospievam vsetky zmeny ktore sa so mnou diali som nechapal a nemal my ich kto vyscetlit aj som sa bal co sa to so mnou robi ale potom som si to nasiel na internete a vsetko je v oblasti dospievania otazok z fizickej oblasti fajn, a trapi ma ze ked dakedy budem mat syna tak mu to nemouzem dat tito muske rady lebo ja sa, ich nepoznam, no moja sestra ma s mojou mamou uzasny vztah ako s mamou ako aj skamaratkou a tak sa mi zda ze moj otec nie ze zda je to pravda ze uporednostnuje sestru ako mna , takze ak niekto mate nejake skusenosti alebo kto sa chce zapojit do fora moze napisdat

ewelin28

avo, nie kazdy moze mat to najstastnejsie detstvo...bud rad, ze mas oca...a ze sa o teba stara...ze vas financuje...ten moj sa pred 10 rokmi zobral..odisiel...nechal nas v dlhoch...dodnes o nom nic nevieme....o spolocnych vyletoch len snivat mozem :)
vezmi to tak, ze nie si na tom najhorsie....niektore deti maju ocov alkoholikov napriklad.co ich maltia..nemaju co jest a podobne

__mato__

Dievcata, nechcem vas urazit, ale nedokazete sa vcitit do jeho situacie. Rady o pravopise si nechajte radsej pre svojich synov.

isabella

nikki.7, bohuzial v dnesnom svele dost zalezi aj od toho na akej urovni sa vie clovek spisovne vyjadrovat a to aj pisomnou formou... ale inak je to uplne off topic, ja som sa aspon k teme vyjadrila, takze myslim, ze k mojej naozaj dobre mienenej rade sa vyjadrovat netreba...

nikki.7

isabella: Veľmi pekne si to napísala,až som sa zasmiala...Naozaj, nauč sa v prvom rade pravopis a potom sa pýtaj na všetky veci,ktoré ťa zaujímajú.

__mato__

Ahoj,

moj otec sice nepracoval v zahranici, ale nezaujimal sa o rodinu, o mna uz vobec nie, takze asi viem, o com hovoris.

Samozrejme, ze vsetko sa moze clovek naucit sam...ale ten vztah s otcom nic nedokaze nahradit. Su situacie, ked sa potrebujete opriet o otca, ale ten clovek tam nie je, nema vas kto podrzat a poradit vam.

Ak chces svoju situaciu zmenit, musis sa s otcom porozpravat, aby vedel, ako sa citis. A potom sa veci mozno pohnu dopredu.

jajka001_

ved ked budete spolu pracovat na tom dvore, hod s nim rec o tom co ta zaujima. ak to zaujima aj jeho, tak ti urcite rad vselico vysvetli, aspon sa ti ukaze aky je mudry :)

isabella

no, zbierat info o autach mozes aj na internete a podobne veci, tvoj otec sa snazi zabezpecit rodinu, urcite to ani mama nema jednoduche, ale musela si zvyknut a kludne sa s podobnymi problemami ako s tymi co sa tyka dospievania mozes obratit aj na mamu, to, ze je zena este neznamena, ze sa v tom vobec nevyzna a nebude ti vediet poradit...
s otcom sa musis porozpravat ty sam, trebars aj cez skype, ked sa nebude dat osobne a povedz mu co ta trapi...
a prosim ta, kym si este na tej zs, douc sa ten pravopis skor ako budes chciet ovladat to ako pracuje dieslovy motor...

pauli 73

avo, jasné, že ty svojho syna budeš môcť priučiť lebo vedomosti a aj skúseností získaš počas života...

a povedal si niekedy otcovi takto úprimne čo ťa trápi? možno on má taký istý pocit, že ho ty nepotrebuješ...vy chlapi ste takí neradi ukazujete svoje city...tak skús ty prvý a uvidíš, možno budeš prekvapený :)