Farmacia Kosice vs. Blava

Príspevok v téme: Farmacia Kosice vs. Blava
Ivana.Ivana

Je tu niekto odtial? Nastupujem do 1.rocnika, ale najnovsie sa stretavam s nazormi, ze to bola chyba a mala som ist do BA lebo mozem mat v buducnosti problem kvoli diplomu z KE:-O Myslite, ze to je mozne?
Aky nazor maju bratisl.vyucujuci na kosice?
Aka je momentalneroven vyucby v KE?
Dakujem za odpovede.

daNUšA

ja by som sa chcela spýtať že ked sa budem učiť na prijímačky na farmáciu do BA a nahodou ich nespravím ...ale do KE nechcem ísť kvoli dialke ....tak kam inam nám šancu sa dostať ??? ..na aku fakultu ?...okrem biochémie asi :)

jankazteska

lioness_01

skús lepšie prečítať moju odpoveď a nájsť mi kde som čo i len trocha pindala? ak to nájdeš, pekne ma cituj ak nenájdeš tak prosím, zdrž sa úplne scestných odpovedi.

vďaka.

(inak práve kvôli takým ľuďom ako ty ľudia "pindajú" na Bratislavu, to máš fajn, si jasná/ý :) )

lioness_01

jankazteska: si jasná :))) nič proti Bratislave, ale nikdy viac... ale vlastne nič proti Bratislave :D

ak sa ti nepáči, choď inde...

ak sa ti páči, tak nepindaj...

jankazteska

ja študujem v BA ale nemám nič proti Košiciam (keďže aj sama som z východu). Tam študuje moja bývalá spolužiačka a musím povedať, že má toho oveľa viac ako ja tu v BA. Učí sa toho hrozne veľa, cez celé noci a celkovo tam toho majú dosť. Teda nie, že my by sme mali leháro ale je to také pokojnejšie. Za prvé je pravda, že tu ťaháky v BA môžeš, ale musíš sa ich poriadne ale poriadne naučiť používať, kamarátka v Košiciach na niečo také ani nepomyslí. Mňa taktiež viackrát zachránil ťahák- Ja som skôr šla do BA preto, lebo sa stačilo naučiť tých pár otázok na testy a vtedy keď som šla ja, brali každého kto mal tuším 76 vrátane a vyššie. V Košiciach tuším brali ohľad na maturitu a na známy a poväčšina mojich bratislavských spolutrpteľov by sa do KE zďaleka nedostala. Najťažšia bola pre mňa osobne organika II. v druháku v zimnom semestri (na tom najviac ľudí pohorí) tak či onak, nejdem obhajovať svoju školu, lebo osobne nejako nemám rada Komenského u. ale už tu farmáciu nejako doštudujem. Ak by som mala vyberať ešte raz farmáciu tak asi by som skúsila Brno ale tam je to náročnejšie sa dostať, keďže tam je nejaká predpríprava na strednej škole už. Ale tak celkovo, UPJŠ je fajn škola (ako tak na slovenské pomery), aspoň nemá - teda ja o žiadnych neviem, žiadne škandály ako tuto niektoré fakulty Komenského, je to tu na hanbu trocha. A ak si myslíte, že BA univerzity majú nejaké meno ste na omyle, ľudia už radšej pôjdu do Čiech ako trepať sa niekde po Bratislave. Teda nič porti Bratislave ale druhýkrát už proste nie.

lioness_01

godot - si predstav ... "Blava" má Slovenskp technickp univerzitu, najlepšiu technickú univerzitu vrámci celého Slovenska... :)

a tá tvoja "blava"... to je fakt vtipné :D :D to som už dávno nepočula, že "Blava" :D a to tam žijem :)

antamauru

godot a vsetci ostatni kosicania...skolu v Ba ste si nevyskusali tak nemate pravo kritizovat, vsetko co o nej viete ste poculi cez 40 ludi...poznam minimalne 3/4 nasho rocnika co sa pravidelne ucieva po nociach,skusky tu len tak nedavaju, a som tretiacka ale este som ani jeden rok nemala v juni uz volno...ano par takych ludi je ale to su bud ti genialni alebo ti blbi co maju stastie a aj to nemaju kazdy rok...ale taki su uircite aj u vas.
ja som o vasej skole pocula len to ze je tam malo odbornikov z oboru , nic viac a preto si tu ani nejdem vymyslat nepodlozene fakty...a este k tomu "Blava" godot - hovoria to vsetci sedliaci z mimo-Bratislavy , ktori si myslia ze su neskutocne "in" ked pouzivaju to slovo...na tvojom mieste by som ho zo svojho slovnika vyradila , strapnujes sa .

godot

v Blave sa píšu tahaáky a v Blave sa aj lahšie dostanes a taktiež je to tam lahšie. ja ostávam pri svojichKošiciach. študium farmacie je tu náročne a matiku nas inak učil hrozny profesor z technickej univerzity (mimichodom jedna z naj univerzít Slovenska - má Blava vobec dačo také?) proste Blava je pre takých, ktorí chcu farmaciou len tak prefrčat s tahakmi s ročníka do ročníka, v Košiciach to je o nočných učeniach a dosť vyčerpávajúce. a myslím, že máme aj lepšie vybavenie.