Uz to mam asi par rokov. mozno 5(?), sem tam sa mi to objavuje. ma to este niekto? je to normalne..?
Zdurene uzliny v podpazusi
ATB su dobre na vacsinu bakterii, ale nie vsetky, na virusy, kvasne kultury, plesne a mykoplazmy su neucinne.
A zdurene lymfaticke uzliny mozu byt rovnako z tychto ako aj z bakterii.
Takze treba adresovat aj ine mikroorganizmy, nie len bakterie, ked atb nepomahaju.
Skus ine antimikrobialne, ako citricidal, oreganovy olej, lapacho,extrakt z olivovych listov, collostrum(zvlast uzitocne pre kojencov), chaga,betaglukany atd
Moze to byt dokonca aj z niektorych mikroparazitov(krvne, svalove),ktore obvykle lekari neregistruju.
ahoj a este bysom sa hcela opitat mojho maleho syna ockovali pri narodeni asi po 4 mesiacochsme mu nasli tieto hrcky moze sa stat ze mohol to dostat s ockovania velmi sa onom bojime dakujem
ahoj mam 8 mesacneho sina robia samu hrcky v podpazusi operovaliho a satala samu robia ine nato iste miesto mohli byste mi poradit co mam robit a nemozem mu stale davat antibijotika mohlo by muto ukodit bola bysom rada keby ste mi poradili
aha, ja ze to je skor deodorant
A gulicka je co ? Tiez antiperspirant. Ak nekupujete iba deodorant.
Vacsinou to obsahuje hlinik, co moze byt niekedy problem. Skuste antiperspiranty s obsahom striebra. Nivea ma napr. taku radu pre muzov NIVEA SILVER. Ci pre zeny, neviem...
antiperspirant moc nie, teda skor gulicku pouzivam...
ja skor gulicku... hmm
ahoj, ja som mávala to isté, len nie tak dlho, možno rok-dva...občas sa mi vtedy urobila v podpazuší bolestivá hrčka...šla som s tým k lekárovi a ten mi povedal, že to sú len upchaté potné žlazy...ale neviem či to je aj tvoj prípad, keď sa ti to objavuje už tak dlho...