Mate niekto skusenost s ozonoterapiou ? Caka ma tento zakrok buduci tyzden a mam z toho celkom strach. Je to bolestive? Mam herniu disku L4-L5.. Podstupil to niekto ?
dakujem
Ozonoterapia
ďakujem,podobne....
to aká sranda, že ste sa tu takto stretli,to je milé (: prajem skoré uzdravenie...
tak sme boli spolu na izbe
tak to sme tam museli byť spolu,aj ja som tam bol 18.1.
pozdravujem Miro,kde si bol na ozone?
Ahoj moja diagnoza L5S1 hernia disku atd. na ozonoterapii som bol 18.1.10 zakrok sa dal zniest v pohode hlavne ze to zabralo, a az tak ze som necitil absolutne nic az do vzerajska ked som tak nestastne vystupoval s auta ze mi tam nieco ruplo a uz je to zas v haji...takze to asi zopakujem na operaciu nechcem zatial ist ani ta nie je 100%.Mam 40 rokov 3 krat hospitalizovany v 2009 a 8 mesiacov PN som dost nestastny ze sa to tak dlho taha a nic...skusim si dat ziadost na invalidny(ciastocny) je sanca ze uspejem aj ked som nebol operovany ma niekto s tym osobnu skusenost..dakujem
aj ja zdravím platničkárov.ja mám týždeň po prvom zákroku,cítim sa lepšie,dúfajme,že sa to bude zlepšovať,myslím,že je treba absolvovať viac krát.....uvidíme.....veľa zdravia prajem všetkým s touto diagnozou...
Tak znova Vas zdravim, ja som pocitil ucinky ozonu po asi troch dnoch, ale len slabu ulavu, taka vacsia ulava u mna nastala po dvoch tyzdnoch... Tak drzim palce vsetkym a vela zdravia!
P.S. som rad, ze mi tu chalani potvrdili, ze to fakt neboli... :)