Mate niekto skusenost s ozonoterapiou ? Caka ma tento zakrok buduci tyzden a mam z toho celkom strach. Je to bolestive? Mam herniu disku L4-L5.. Podstupil to niekto ?
dakujem
Ozonoterapia
som po operacii platniciek a bolesti neustupili chcem sa spytat mam skusit ozonoterapiu?je bolestiva?pomaha?
ahojte platničkári. chcem sa podeliť aj ja o svoju skúsenosť s ozonoterapiou.ja ju môžem len odporučiť. mám herniu disku v segmente L5-S1. mala som už neskutočné bolesti v ľavej nohe.doktorka mi dala na výber buď operácia alebo ozonoterapia. absolvovala som ju 15.07. 2009 v ZH. zlepšenie stavu nastalo asi po 2 mesiacoch pravidelného cvičenia. teraz bolesti už skoro vôbec nemám.aj keď zákrok bol trochu nepríjemný ale stálo to za to. možem si to plne užívať aj so svojou 5 ročnou dcérkou.
cauko som z kosic neurolog mi odporucil ozonoterapiu ma niekto skusenost a vie kolko sa plati za to v kosiciach odpoved prosim len tu
ludia mna boli chrbat vzdy a ani nepamatam kedy to vobec zacalo Prosiel som rozne terapie operaciu mi nedoporucuju Zatial na ozon som nebol no mne najviac pomaha cnicenie najlepsie spinalne cviky Nesom diler ale kozmodisk mi tiez robi dobre on to stale masiruje a posilnuje svalstvo Peribuzbny mi poradil abtronik mam ho 5 dni neviem este co to uroby ale bol som prekvapeny ze je to to isté ako mi davali na rehabilitacii v Le
Viem, ze toto je velmi krasne obdobie pre vas ale s tym nosenim synceka to neprezente. Hlavne ked mate uz taketo bolesti. Toho neurologa urcite neodkladajte a hlavne treba urobit CT alebo MR. Radsej teraz menej ako potom vobec. Nech pomoze tatino radsej teraz. :) Ja zajtra idem do nemocnice a v stredu by ma mali operovat. Zelam vam aby ste sa vyhli tomu, co caka mna.
mirom
Dakujem za podrobnosti... No tak to neni take strasne, to vydrzim urcite... Musim sa na to spytat neurologa a ked sa to nezacne zlepsovat po cviceni, tak tam budem chciet ist... Dnes som soferovala a tak ma velmi zacalo pichat v tej oblasti... je pravda, ze ja tu chrbticu zatazujem velmi, syncek ma 8kg a takemu drobcovi sa neda vysvetlit, ze ma boli chrbat, ze nemoze ist na ruky... a navyse je taky mileny, ja ho stale nosim a potom ma to velmi boli :-S
aanda
Ahoj mamina :). Samotny zakrok prebieha tak, ze si lanhnes pod CT, oni ta zoscanuju aby zamerali miesta vpichu. Potom ti na chrbte naznacia miesta vpichu, opat to skontroluju na CT. Potom ti pichnu tenucke ihlicky, ktore takmer ani necitis k stavcom resp. platnickam a potom fuknu ozon. Po zakroku sa niekde lezi asi hodinku (Zilina) a niekde ta pustia hned domov (Ziar nad Hronom). Podla mna to zavisi aj od toho aku davku dostanes. Ja som bol ZH a dali mi 13 ml. Ja som si polezal asi 5 minut na CT a potom siel domov. Ak ta este nieco zaujima, napis.
Ahojte, mam protruziu disku L5-S1 8mm, a extruziu L5-L4 4 mm...mam to od porodu, tj 4 mesiace. Neurolog mi dava stale obstreky a lieky, sice to trochu pomohlo - uz si normalne citim prsty na nohach - ale stale to boli a z tych liekov ma boli zaludok. Odporucili mi cvicenie. 3.2.sa mam objednat uz na konkretne terminy rehabilitacie...
Pocula osm o tejto ozonoterapii a aj ze sa to robi v pripadoch ako je ten moj. Prosim napisete mi blizsie ako prebieha ten zakrok? To sa iba pichaju nejake injekcie? A co po zakroku? Treba nejako lezat, alebo podobne... S tym mojim babom je tazke oddychovat na lozku :-(
Dakujem
ozonoterapia je vyborna vec, len musi byt pod odbornym dohladom a tiez su tam urcite pravidla takze ten kto to robi vam musi vysvetlit kedy ano a kedy nie. odporucam www.estetika-sk.sk, vyborne skusenosti!!!!caute
Ahojte. Tak ako som slubil, tak vam prinasam moje pocity po ozonoterapii. Bol som na nej 20.1. Ucinky som citil az za 3 dni. O dost sa mi ulavilo - prejdem o dost viac ako predtym. Ale akonahle som co len trochu zatazil chrbticu (vysavanim izby), citil som sa rovnako ako predtym. Medzicasom som navstivil neurochirurga a dohodol som si operaciu na 3.2. Moja hernia je dost velka 16 mm a tak ak to chcem mat co najskor za sebou, najlepsie riesenie je asi operacia. Tak to vidim ja. Ale tym nikoho nechcem odradit od ozonoterapie. Je to vyborna vec a urcite kto to nema az tak velke tak mu zaberie a prinesie ulavu. V mojom pripade sa toho chcem zbavit cim skor a konecne chodit ako predtym - nevykruteny a bez bolesti.
Vsetkym vam zelam skore uzdravenie.