opuchnute oko z facky

Príspevok v téme: opuchnute oko z facky
opuchnuta

dobry vecer, dnes sme sa s frajerom trochu pobili, ako som isla k rodicom, prestavala som na jedno oko vidiet, kym som k nim dosla, uz som mala nafuknute oko tak, ze som cez opuch nevidela, dala som si na to mrazenu zeleninu, ale nejak to nepomohlo. Pretoze som este take 2hodky plakala a myslim si, ze hlavne slane slzy dopomohli tomu monoklu narast do tak extremnych rozmerov... Nemate nejaky recept na to, ako ten opuch stiahnut? S jednym okom nemam ziadne priestorove videnie a stracam balanc a do vsetkeho narazam... Na zajtra som si zobrala PN, ale nemozem teraz dovolenkovat 2tyzdne, neviete kedy to odpuchne uplne? dakujem

nathália09

moj manžel raz večer zatvaral okno a ešte sme sa naťahovali že kto ho tźavrie,on bol bližšie k oknu.A tak musel on-a medzitým ako vstal,ja som si ľahla na jeho stranu postele,on ked si šiel ľahnúť tak sa odrazil,a skočil do postele a nechtiac mi lakťom narazil na oko.

No tak to bol šok......ale tolko sme sa nasmiali,šla som sa pozriet do zrkadla oko bolo napuchnuté,a do rána fialové.

Našťasie som bola vtedy ešte nezamestnaná,

Myslím,že som si na to dávala framykoin.A vtedy sme mali aj navštíviť mamu,a bola u nej aj sestra s manželom,videli že mám modré oko,to sme boli čerstvo zosobášení.
Neviem,čo si mysleli.

martin72

Skús vínové obklady,octan hlinitý,ale ráno choď doktorovi nech ti to riadne pozrie..
A záznam o úraze nemusíte spísať keď nechceš

opuchnuta

tak mozem za to aj ja, cely vztah som bola dominantnejsia vo vztahu ja a nenecham si moc do seba skakat a dnes to uz asi nevydrzal a sotil do mna, ja som sa nesla schovat, ale provokovala ho slovne dalej typu= ze si musi asi ako chlap na mne riesit komplexy,... takze to asi inak ani skoncit nemohlo... pobalila som si veci do dvoch kufrov a mamina ma potom odviezla od sestri k nim, takze este som nejak nepremyslala, co bude s nami dalej a zili sme spolu par rokov, takze si ani neviem predstavit delenie majetku a pod... ale to je teraz jedno, teraz by ma naozaj zaujimalo, ako eliminovat velkost toho opuchu, oko by malo byt v pohode, lebo po tom incidente somm este takych 20min. normalne videla, len ked som plakala, mozno tam bola nejaka ranka, tak to zacalo extremne opuchat, aj z dola, aj z hora, nejake 4hodiny som spala, ale opuch sa nezmensil...

Jajka11892

Aha takže ako som pochopila bol to ten druhý prípad o ktorom som písala... Kočka ja sa držím vety "chlap ktorý ťa udrie raz, spravý to aj druhý krát!" takže budem rada, ak to už tvoj frajer nebude.

pauli 73

opuchnuta, na pohotovosti ti budú vyšetrovať tak jedine oko a nie kto ťa tak doriadil...ale ak ťa hanba bije viac ako priateľ tak ti nič iné neostáva len trpieť...

Jajka11892

Pobili?? Myslíš to akože iba tak zo srandy (také tie partnerské doťahovačky) alebo on ťa udrel pri hádke alebo niečom podobnom? Lebo ak by to bol ten druhý prípad tak by som si veľmi rozmyslela s kým to mám vzťah. No a čo sa týka toho oka existujú rôzne mastičky a kvapky. Keď pôjdeš k lekárovi tak ten ti niečo určite predpíše :)

opuchnuta

tak on skoncil so zlomenym prstom... nemam sa teraz uz ako dostat na pohotovost a nechcem to moc riesit cez lekarov, lebo ti by asi spisali zaznam a riesila by to policia a teraz si nemozem dovolit robit proti nemu rozbroje...

Aduliena

Tiež ti radím návštevu lekára, s okom nie sú žarty, aby si potom nemala trvalé následky.... a tvoj priateľ teda nie je normálny, keď ťa takto doriadil...