Vadí mi gynekológ

Príspevok v téme: Vadí mi gynekológ
protestant26

Ahojte
mám problém s tým, že mi vadí gynekológ.
Rozumovo chápem že je to doktor ako ktorý koľvek iný,ale citovo nie.
Nepotrebujem názory feministek,ktoré každého posielajú ku psychiatrovi, ale normálnych žien.
Čo Vás núti ísť k mužovi a nie k žene?Čo hamba ???
Poznám doktorku,ktorá sa ku mojej žene sprava oveľa jemnejšie ako doktor v BB,iba za to že smeboli zo ZV a išla od neho ubolená a a s plačom!!!
Aj ženy sú jemné a podľa mňa je to iba fáma z minulosti.
Niesom jediný čo to takto berie ,ale asi iba ja to poviem na hlas a neskrývam sa za nejaké pokrytectvo.
Pre každého chlapa je to cudzí muž medzi nohami jeho ženy a kope to aj vydí ,ale nič nepovie.
Aký mate názor???
Záleží Vám vôbec na citoch Vášho muža,či ide iba o Vás a Vašu potrebu ukazať sa druhému,alebo mať za každú cenu svoju pravdu?
Mnoho žien si ani neuvedomuje,ako vzťah ich muža chladne.
Ďakujem
PS: Poprosím iba normálne názory-feministky pohov,takych nazorov je na nete dosť :((

Iveta Michael

nezabudka333 :))) pekné od Teba,ale zas poviem Ti že radšej budem takto ako som ako by som sa mala rozviesť alebo rozísť po niekoľkoročnom vzťahu,ja totiž neznášam rozchody...mrzí ma to aj u druhých.Mám priateľa s ktorým si chatujem každý deň,je zlatý a zatiaľ mi to stačí,čo bude uvidíme:)veciam nechávam voľný priebeh.A že mám zaujímavý osobnostný profil?:)Nuž neviem ako si na to prišla ale ďík:)

sycamore

no tak ta pani doktorka pri druhom porode mala tiez poriadne nervy...syn sa hlasil na svet v noci zo soboty na nedelu a asi sme ju vyrusili - ty sa jej nechcem dotknut, vsak sme tam rodili hned tri...

sycamore

nezabudka...poznam X ludi zijucich samich v domacnosti z roznych dovodov, ale nestiham sa cudovat...
este k tym chlapom gynekologom - mam kamosku silne veriacu a ta ma tiezproti tomu vyhrady...na druhej strane poznam aj silne veriaceho gynekologa...takze...

nezabudka333

hej, zeny gynekologicky sa mi zdali byt desne nervacky. ani sa im ale nedivim pri tej ich praci :-) ta v nasom dome je chuda ako chrt a stale jaci na sestricku. na pacientku ma 5 min a sup-sup
ale samy si to tie lekarky vybrali, nikto ich nenutil

Iveta Michael

nezabudka,no k tomu tvojmu názoru sa trošku prikláňam aj ja...tiež by som si to nevybrala byť chlapom..určite nie.

sycamore

nezamyslala som ci je normalne, ak je muy gynekolog, ale rodila som dva krat -u muza aj u zeny, ale ten lekar bol urcite viac empaticky a to aj podla mojho manzela (bol pri porode)

nezabudka333

lekar, lekar, ale myslim si, ze normalny muz nejde robit gynekologa. musi tam byt urcity osobnostny predpoklad vychylujuci sa od normalu. vsak je tolko odvetvi mediciny, ktore si moze zvolit.. ak nie je donuteny okolnostami ale zvolil si to sam, neviem co moze muza na tom lakat.. este za socializmu sa na tom dobre ryzovalo, ale v dnesnej dobe? este zenu pochopim ked chce pomahat pri porodoch, ale muz ked sa pre to rozhodne?

nezabudka333

hej, to mozu, aj 20rocnym to robia, ak maju dake podozrenie. zatial ine lepsie pristroje nie su. pytala som sa aj dvoch mojich byvalych priatelov-lekarov, tak by mi hadam povedali pravdu, keby tam bolo velke riziko, lebo mame dobry vztah, a oni ze ked je podozrenie, treba spravit vysetrenie a hotovo, bude pokoj aspon so spekulovanim o diagnoze.
tak dobru noc!
inak, nadavky si nevsimaj, v zivote sa aj horsie veci pritrafia, ty si v aute obcas nezanadavas?