Kondómy cez net

AdamKrt

cajik:

to, ze sadol nebude asi tak ani znackou, ale priemerom kondomu. Stisk, ako obopina penis. Durex ma tusim 56mm, niektore zase 53-54mm, Primeros a dalsie bezne 52mm.

Staci si pozriet, aky to ma rozmer, priemer a moze sa poohliadnut aj po inej alternativne. Ak mate chut na experimentovanie... :)

cajik

Adam, ale kedze mojmu partnerovi vyhovuju prave tieto a ziadne ine, proste nam ta znacka "sadla", tak sa nepokakam ze sa da usetrit keby sme kupili ine :)

AdamKrt

cajik:

no usetrila si, lebo kupujes Durexy :) Daju sa kupit aj ine, lacnejsie, spolahlive a usetris este polovicu :) Kebyze si uz objednavam cez net, tak napr. za tu sumu mas 150ks balenie Masculanov. Kvalitne nemecke kondomy.

Alebo este lacnejsie kupis aj bezne v hypermarketoch ine znacky, vacsie balenia, tiez dobrej kvality.

cajik

hej, kondomyonline.sk, velke baliky aj po 50 kusov a na tom sme usetrili teda naozaj DOST, cez 20eur som usetrila, a samotnych 50ks stalo nejakych 18 :D to fakt.. som si to prepocitala..a balik mi prisiel o dva dni !

Ontário

Budem rád, ak napíšete nejaké tipy a stránky, kde páni nakupujete kondómy. Ktoré stránky sú spoľahlivé.