Bolesť hlavy

Príspevok v téme: Bolesť hlavy
Truballer

Dobrý Deň,
píšem ohľadom svojho zdravotného problému. Už druhý deň po sebe mám silné bolesti hlavy, ktoré sa prejavujú spočiatku zahmleným videním a potom iba bolesťou hlavy, ale iba na 1 mieste (ako keby som mal klinec zapichnutý v hlave). Dnes ráno dokonca som mal stŕpnutý jazyk a ľavú ruku. Šiel som teda na pohotovosť, kde ma vyšetrili a spravili rontgen hlavy. Zistili, že mám zapálene uzliny, čo spôsobuje tu bolesť. Rovnakú bolesť som ale zažil cca 3 mesiace dozadu, no na ďalší deň bolo všetko v poriadku a podobný problém som nemal až do včera.
Nezažil niekto takúto nepríjemnú skúsenosť? Resp. nevie niekto z čoho to je? Či ozaj, to je spôsobené tým zápalom, alebo nebodaj niečim iným.
Ďakujem

JonnyRambo

Poviem ti takto je to sposobene zapalom, ale nie uzlin. Urcite zapalom mozgu respektive, zamaskovanou boreliozou. Pretoze ak pri bolesti hlavy trpne jazyk a ruka alebo noha, tak to je znamenie ze sa nieco deje uz v mozgu. No takto, ak sa ti zdravotny stav zhorsi a trpnutie bude castejsie spolu s bolestami hlavy, tak naliehaj na doktorov aby ti poriadne vysetrili krv a mozok. Lebo vzdy je lepsie skoncit na kortikosteroidoch a infuziach ako v pitevni.

Nesledoval si v telke Doktora Hausa ??