bojim sa rozchodu

Príspevok v téme: bojim sa rozchodu
kim90

mam priatela, sme spolu rok...uz dlhsiu dobu nam to neklape, hadame sa a citim, ze ho prestavam lubit a chcem sa s nim co najskor rozist....avsak, mam z toho strach.je velmi citlivy, urcite mu tym velmi ublizim, uz som to parkrat aj skusala a vzdy sa rozplakal s tym, ze ma strasne miluje a nech to skusime este napravit.dokonca si zacinam viac a viac rozumiet s jednym kamaratom, potencionalnym buducim priatelom, po ktorom coraz viac tuzim...co mam robit??ja uz vazne neviem

jeemine

kim90, akoby som to pisala ja! ale my sme spolu skoro dva roky, ale sme akosi nekompatibilni spolu.. lubim ho a on ma tiez velmi, ale viem ze s nim nechcem zostat-je nervak a cez to sa neviem preniest.. a taktiez zacinam nieco citit k jedenmu kamaratovi a som zmatena a neviem co robit..porad mi ty :-D aj ked ja si myslim ze nie je dobre to len natahovat.. je to tazke strasne (u mna tym tazsie ze spolu byvame teraz na private, takze jeden z nas si bude musiet hladat nove byvanie).. ale kolko mas rokov? urcite si este mlada a nepotrebujes sa trapit. trapenia budes mat este dost..

kim90

ja viem, ze by som to mala urobit co najskor, ale asi nemam dost odvahy..ako sa hovori "je namotany" az po usi, tak preto sa bojim, ze si moze nieco urobit, alebo aj mne, kedze je dost agresivny.neviem si s nim predstavit buducnost, nie je to ten pravy a som si tym ista...je to strasne blba situacia, nechcem mu ublizit. ale zasa nechcem v tom vztahu dalej trpiet

zlast46

Ahoj kim90
najlepsie ty musi vediet co este k svojmu terajsiemu partneovi citis ci fakt srdco alebo hlavou.(nie sucit)Pokial mas rada toho druheho a si si ista tak potom v com je problem.Je lahko radit.Clovek preziva podobne situacie ale je lepsie zavriet dvere teraz ako potom sitaciu clovek nezvladne.Je to tazke ale je to tak.

sklamanááá

kim90
ako ti píšem vlastnú skúsenosť, ten môj bývaly tiež bol veľmi smutný ked sme s a mali rozísť aj sa rozplakal. Tak do roka to trvalo. A teraz po vyše 2 a pol rokoch ma nakoniec on nechal. A ked mu napíšem že mi je smutno tak len toto odpíše ,,ako ja už vážne na tvoje spravanie nemam viac síl, uvedom sa,,...
tak bud budeš ty sklaman alebo on. Tak si vyber