dobry den prajem. mam 16 a mam nepravidelny menzes nikdy ho nemam presne. vzdycki mi bud meska tyzden alebo ho mam o tyzden skor a mam ho dlhy vecsinou okolo 7 dni. aj teraz som ho dostala a pritom mi posledny skoncil stvrteho. len sa chcem spytat ci to je v mojom veku normalne alebo mam ist za gynekologom. dakujem
nepravidelny menzes
Mam sa strachovat posledne tri mesiace mam menzes vzdy o tyzdenn skor mam sice 39 rokov ale nikdy sa mi to nestalo, moze to byt stresom ? posledne mesiace su na spychiku hrozne zatazove, a tento mesiac som prechladnuta citim mocove cesty aj ooblicku ... myslite ze je to v nrome? prosim poradte mi, mam velky strach dakujem
Vôbec sa tým nemusíš zaťažovať.Ja mám 25 rokov a menštruáciu som mala presnú len párkrát.Tiež mi väčšinou meškáva.Je to tak týžden, čo mi meškáva,niekedy aj dlhšie.Tiež si z toho nerobím žiadne problémy,pretože ako mi bolo vysvetlené,chýba mi jeden hormón,ktorý je spúšťačom a keďže je to tak,moje hormóny sú rozhádzané a robia si s mojím cyklom čo chcú...
Yam pomaha, tiez pupalkovy olej, damiana a Dong quai ciastocne
ste ma upokojili ale aj tak s tym chcem ist ku gynekologovi.
no ja som dostala tiež pred 3-mi rokmi a ešte stále mi meškáva aj týždeň.. mávaa som ho asi ak 7-8 dní..ale teraz to je chvalabohu len nejakých 5. ale to nemusí byť len v prvých 3 rokoch nepravidelný.. napríklad mojej mame sa to upravilo až po 2 deťoch..ale aj tak jej ešte občas mešká aj keď má 35rokov
ja mám 23 rokov a menzes mám od 15tich rokov a moj interval je asi 65 dní, 38 dní,78 dní,102 dní,28 dní a tak stále dokola, väčšinou v lete ho mám poctivo každých 28 dní ( ako naschvál:).pred dvoma rokmi som bola 1.krát u gynek. dala mi kvoli tomu antikoncepciu ktorá mi vobec nesadla tak som ju prestala užívať a viac som tam ani nešla...povedala mi že nemám žiadnu cystu ani nič len mám proste také hormnony rozburené a poznám vela takých žien do niektorých pchali hormony a uplne zbytočne..možno by bolo dobré keby tam pre istotu ideš nech ti spraví sono aby si vedela že si v poriadku pre dobrý pocit...a čo sa týka dlžky 7 dní je dlho??ja som ich kratšie mala možno 3 krát v živote vždy mám tých 7 -8 dní,zo začiatku v tých 15-tich aj 12 dní...no čo už s tým..
lulu3
ja som dostala prvykrat menzes v 15-tich rokoch - mam uz 22 a este stale neni extra pravidelny. je pravda, ze mam castokrat stresove obdobia, tak preto mozno. ale co sa teba tyka, tak v prvych troch rokoch som pocula ze byva dost nepravidelny. i ked nechapem, preco ti prisiel tak skoro... mne skor mesiac-dva meskal...
asi v 13 rokoch
od kedy ti začal prvý menzes?
notak pomozte prosiim