Toto je skôr otázka na chlapov. V poslednom čase som si všimla, že keď sa priateľ urobí tak to ,,nestrieka,, ale len to vytečie. Kdesy som čítala, že to je tým že chlap pociťuje väčšie vzrušenie no neviem. Máte s tým skúsenosť?
Nestrieka..vyteká
Nie je celkom pravda, ze treba len abstinovat. Moj partner masturbuje kazdy den a aj tak strieka tak, ze ma potom musi celu utierat, aj pol metra do dialky! A aj plachtu musime casto menit.:P Samozrejme, ze nie vzdy. Zalezi na tom, ako je muz vzruseny a ako dlho to robite.
A preco ta to vlastne zaujima? Paci sa ti ked muz strieka?
cim vacsie vzrusenie, tym vacsi vystrek
nech si da par dni bez masturbacie a ked ho aspon trosku vzrusujes, tak ta ostrieka ako poziarnik
asi by mal prestať masturbovať. to je ako s hadocou.. keď nemá čo (na to niečo musí byť vyvýjaný tlak) tak tečie...nestrieka.
myslel som, ze striekanie u chlapa je bezne, ze naopak, vytekanie je vzacne.
Asi nie su dostatocne silne svaly panvoveho dna, lebo ak by ich dotycny muz precvicoval, tak strieka jak striekacka... :)
U mna je totak, že vacsinou len vyteká.Strieka len ked dlho nemám sex.
ani moj priatel nestrieka...a on nikdy ani nestriekal...a rozpraval sa aj s chalanmi a v jeho okoli len malo kto striekal, ze vraj to je take ojedinele ako u dievcat...
ehm, neviem, na koho pán Dr. komentoval, ale nie je to od neho moc príjemné... každopádne, neviem, ako slečna, čo zakladala tému, ale moja skúsenosť je tak trošku iná - prečo by mu stál po pár sekundách, keď sa ho dotknem?
je to dokaz ze ho nevzrusujes a ani nepritahujes
ja neviem, ani moj partner nestrieka, ale vacsinou vyteka, malo toho nie je, takze pochybujem, že by masturboval (a o tomto sa bavíme otvorene, takže by som to vedela)... nejak moc to neriešim, vidím, že si to užije a to je hlavné :)
AKO ISLANDSKY GEJZIR.